Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

REVOLUȚIA TEHNOLOGIEI

MyHeritage revoluționează păstrarea memoriilor cu Deep Nostalgia: Animarea fotografiilor istorice”

Un serviciu online numit Deep Nostalgia va transforma o fotografie istorică a familiei tale într-o imagine animată.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Imaginile istorice prind viață într-un mod surprinzător prin intermediul unui serviciu inovator oferit de MyHeritage, companie cunoscută pentru testările de ADN și explorarea arborelui genealogic. Serviciul lor, denumit Deep Nostalgia, utilizează inteligența artificială pentru a aduce la viață fotografii vechi, transformând portretele statice alb-negru în clipuri video în care persoanele din imagini par să clipească și să-și schimbe privirea. Deși captivante, aceste animații pot părea neobișnuite, provocând o senzație de nesiguranță prin modul în care istoria pare să revină la viață.

 

 

 

Procesul din spatele acestei magii digitale este destul de avansat. Încărcând o fotografie pe platforma MyHeritage, serviciul Deep Nostalgia utilizează diferiți „driveri” — fiecare un videoclip care modelează un set specific de mișcări și gesturi faciale. Așa cum explică compania, acești driveri sunt aplicați cu precizie pe chipul din fotografia încărcată, generând un videoclip animat ce poate fi împărtășit cu prietenii și familia. Prin aceste animații, strămoșii par să prindă viață, zâmbind, clipind și mișcându-și capul.

 

 

Deși MyHeritage este conștientă că unii pot percepe serviciul ca fiind puțin neliniștitor, din cauza efectului cunoscut sub numele de „valea misterioasă”, compania încurajează pe toată lumea să experimenteze și să decidă singuri. Scopul Deep Nostalgia este de a reda dinamica vieții și a interacțiunii cu strămoșii, oferind o perspectivă unică asupra trecutului.

 

 

Pentru cei interesați să experimenteze Deep Nostalgia, serviciul este disponibil pe site-ul MyHeritage. La înregistrare, fiecare utilizator primește cinci animații gratuite, iar accesul la mai multe animații este disponibil prin abonamentele plătite ale platformei.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS AGRICULTURA SE DEZVOLTĂ

În curând, inteligența artificială va mulge vaca

  Inteligenţa artificială şi aplicaţiile sale par să fie adesea contestate, dar în egală măsură, prezintă interes pentru anumite companii, inclusiv din domeniul agricol.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now