Image 1
Image 2

ACCIDENT

Nouă persoane rănite pe A1

Nouă persoane rănite într-un accident pe A1. A fost activat planul roșu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineață pe autostrada A1, la km 245, în zona ieșirilor spre Păltiniș și Mediaș, pe sensul Sibiu – Sebeș. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan, nouă persoane au fost rănite în urma impactului.

 

 

 

 

Dintre cele nouă victime, un bărbat suferă de un traumatism grav la un picior. O a noua victimă, afectată de un atac de panică și stare de rău, este transportată la spital pentru investigații suplimentare.

“Bilanțul final arată că toate cele 9 victime vor fi transportate la spital. Una dintre ele va fi preluată de elicopterul SMURD, patru de către echipajele ISU și patru de către echipajele SAJ“, a declarat Andreea Ștefan.

 

 

 

 

Conform informațiilor preliminare furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, accidentul a implicat două camionete și un TIR. Un ansamblu TIR, aflat pe banda 1, a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență, intrând în coliziune cu parapetul marginal și fiind ulterior proiectat într-o altă autoutilitară condusă pe banda 2, care a fost la rândul ei proiectată în parapetul median.

 

 

 

 

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, a avertizat că traficul se desfășoară îngreunat pe banda de urgență și a recomandat șoferilor să fie vigilenți și să respecte indicațiile autorităților de reglementare a traficului.

 

 

 

Echipaje ale ISU, SMURD și SAJ sunt prezente la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a oferi asistență medicală celor implicați în accident.

 

 

CITEȘTE ȘI:Poliţistă implicată într-un grav accident la Buciumi. TIR răsturnat într-o curte – actualizare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns