Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TRAGEDIE

Patru persoane găsite moarte într-o locuință

Patru persoane găsite moarte într-o locuință, inclusiv un român
Potrivit informațiilor inițiale, cei patru au fost văzuți în viață pentru ultima oară vineri, 15 martie, iar niciunul dintre ei nu fusese raportat dispărut anterior
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tragic incident a avut loc într-o casă din centrul vechi al orașului spaniol Toledo, unde au fost descoperite cadavrele a patru persoane, trei bărbați și o femeie. Printre cei decedați se numără și un bărbat român. Potrivit rapoartelor, cadavrele au fost găsite marți, în jurul orei 20:00, iar cauza presupusă a morții este intoxicația cu monoxid de carbon, generată de o sobă cu gaz butan.

Decedații au fost identificați drept o femeie spaniolă în vârstă de 46 de ani, un bărbat spaniol de 56 de ani, un bărbat spaniol în vârstă de 58 de ani născut în Regatul Unit și un bărbat român de 64 de ani. Potrivit Delegației Guvernului în Castilla-La Mancha, autopsiile efectuate au indicat că doi dintre aceștia au murit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

Conform autorităților, bărbatul găsit în camera unde era amplasată soba se afla în cea mai avansată stare de descompunere, iar este posibil ca gazul butan să se fi răspândit dintr-o cameră în alta. O anchetă este în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei.

Potrivit informațiilor inițiale, cei patru au fost văzuți în viață pentru ultima oară vineri, 15 martie, iar niciunul dintre ei nu fusese raportat dispărut anterior. Pompierii au găsit cadavrele fiecăruia în camere separate ale apartamentului situat la parter, unde fiecare persoană avea închiriată o cameră.

Autoritățile nu au identificat semne de violență pe cadavre sau în locuință, iar ipoteza principală este că aceștia au decedat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, ceea ce este confirmat de autopsiile preliminare.

CITEȘTE ȘIUn tânăr de 23 de ani omorât de un bărbat de 56 de ani

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un sătmărean a distrus peste 20 de autoturisme

În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 38 de ani cu o bâtă a distrus peste 20 de autorurisme parcate pe străzile Botizului şi Zorilor. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni.