Image 1
Image 2

Piept de pui cu ceapă şi ciuperci

E duminica. M-am hotarat sa prepar o mancare care sa nu ma tina mult timp in bucatarie si am ales piept de pui cu ceapa si ciuperci, ceva rapid si delicios. Copiii mei care au gusturi pretentioase in legatura cu mancarea, au fost incantati de gustul acesteia.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 4 bucăţi file piept de pui,

– ulei,

– 2 cepe,

– 100 g de ciuperci,

– sare, piper

Mod de preparare:

Feliile de carne condimentate se prăjesc în ulei încins, se scot din vas, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa şi ciupercile feliate. Se mai condimentează puţin, după gust, se pun înapoi în tigaie şi bucăţile de carne, apoi sub capac, se mai lasă la prăjit cira 10 minute, la foc potrivit. Se serveşte cu piure de cartofi sau diferite garnituri de orez.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE GRECEȘTI

Vinete gratinate

Iată una dintre acele feluri de mâncare somptuoase care doar te face fericit. Chiar și celor cărora nu le plac vinetele le place acest fel de mâncare.

Supă de galuste cu ficatei

SUPĂ

Supă de galuşte cu ficăţei

Supa de găluște cu ficăței este o variantă regională a supei de găluște tradiționale, adăugând o notă distinctă și o bogăție de aromă prin utilizarea ficățeilor de pui. Aceasta rețetă îmbină elemente clasice ale bucătăriei casnice cu inovații locale, oferind o mâncare reconfortantă și hrănitoare.