Image 1
Image 2

Piept de pui cu legume la grătar

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente

un piept de pui
o vânătă
2 gogoşari roşii
200 de grame de ciuperci
dovlecel
o ceapă (opţional)
3-4 cartofi medii
salată ornamentală
pătrunjel verde
sare
piper

 

 

Piept de pui cu legumne gătit pe grătar, este reţeta perfectă,  dietetică şi uor de preparat.

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliază subţire şi se bate, după preferinţe. Feliile de carne de pui se condimentează cu piper şi sare, iar apoi se feliază legumele. Tăiaţi-le astfel încât să aibă aproximativ aceeaşi grosime, pentru a se coace deodată. Apoi, presăraţi-le puţină sare şi puneţi-le pe grătarul încins. Este bine să puneţi carnea pe grătar puţin mai repede decât legumele, pentru a fi gata aproximativ în acelaşi moment.

În ceea ce priveşte diversitatea legumelor alese, aveţi libertatea de a alege de fiecare dată altele. Dacă acum optaţi pentru cartofi, gogoşari sau dovlecel, data viitoare când veţi găti legume puteţi încerca broccoli, conopidă şi roşii.
Este o reţetă foarte uşor de preparat şi la îndemâna oricui. În plus, are un gust desăvâşit şi este foarte sănătoasă.

Vă dorim poftă bună!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Khachapuri, plăcintă sărată din Georgia

Khachapuri, plăcintă cu brânză din Georgia

Khachapuri, o pâine savuroasă umplută cu brânză, este un fel de mâncare emblematic pentru Georgia, apreciat ca o gustare sau o masă completă. Adesea cumpărat de la chioșcurile stradale, acesta variază în formă și conținut, cele mai populare soiuri fiind Imeretian (rotund) și Adjaran (deschis, cu un ou crud deasupra).