Ingrediente
un piept de pui
o vânătă
2 gogoşari roşii
200 de grame de ciuperci
dovlecel
o ceapă (opţional)
3-4 cartofi medii
salată ornamentală
pătrunjel verde
sare
piper
Piept de pui cu legumne gătit pe grătar, este reţeta perfectă, dietetică şi uor de preparat.
Mod de preparare
Pieptul de pui se feliază subţire şi se bate, după preferinţe. Feliile de carne de pui se condimentează cu piper şi sare, iar apoi se feliază legumele. Tăiaţi-le astfel încât să aibă aproximativ aceeaşi grosime, pentru a se coace deodată. Apoi, presăraţi-le puţină sare şi puneţi-le pe grătarul încins. Este bine să puneţi carnea pe grătar puţin mai repede decât legumele, pentru a fi gata aproximativ în acelaşi moment.
În ceea ce priveşte diversitatea legumelor alese, aveţi libertatea de a alege de fiecare dată altele. Dacă acum optaţi pentru cartofi, gogoşari sau dovlecel, data viitoare când veţi găti legume puteţi încerca broccoli, conopidă şi roşii.
Este o reţetă foarte uşor de preparat şi la îndemâna oricui. În plus, are un gust desăvâşit şi este foarte sănătoasă.
Vă dorim poftă bună!
1 comentariu
Am convingerea ca puiul se prajeste in cateva minute, legumele, in jumate de ora. Deci, puiul mai tarziu!