Image 1
Image 2

Plantele fericirii

Plante considerate aducătoare de noroc

Aceste plante sunt, de asemenea, ușor de întreținut și aduc beneficii semnificative pentru sănătatea și starea de spirit a locuinței tale.  
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Există mai multe plante considerate norocoase și care se spune că aduc fericire în casă prin simbolismul lor cultural sau prin proprietățile lor de purificare a aerului și de promovare a bunăstării.

Iată câteva dintre aceste plante:

Crinul de pace: Este cunoscut și sub numele de “Lily of Peace” și este o plantă ușor de întreținut, care purifică aerul și aduce o energie calmantă în casă.
Bambusul norocos: Acest bambus este asociat cu norocul în cultura chineză și este considerat să aducă prosperitate și succes.
Cactusul: În multe culturi, cactușii sunt considerați simboluri de protecție și noroc. De asemenea, sunt ușor de întreținut și necesită puțină apă.
Crassula: Acesta este un tip de plantă suculentă cunoscută și sub numele de “planta de bani” sau “planta de jade”, care se spune că atrage prosperitatea și norocul financiar.

Plantele pe care le vezi au puterea să crească, un bob de grâu, puterea de a răsări, o floare, de a se deschide la vederea Creatorului. Şi totuşi, de cele mai multe ori, sunt plante mici şi flori care nu-ţi sar în ochi, dar, cu toate acestea, înfloresc către cer fără nicio teamă. Au curajul de a trăi, de a muri, de a ieşi din starea de apăsare, de fiecare dată când terenurile pietroase le împiedică creşterea. Şi omul ar trebui să aibă aceeaşi tărie de cuget. [Romano Battaglia]

Trifoiul cu patru foi: Este un simbol clasic al norocului și se spune că aduce fericire și bunăstare.
Palmierul: Palmierii de interior, cum ar fi palmierul Areca sau Chamaedorea, sunt asociate cu pacea, puritatea și armonia.
Crinul de Crăciun: Acesta este un cactus de Crăciun, care aduce culoare și fericire în casă în timpul sezonului festiv.
Violeta africană: Aceste flori delicate sunt asociate cu norocul și se spune că aduc bucurie și fericire în casă.
Lavanda: Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și vindecătoare, iar mirosul său plăcut poate aduce o atmosferă calmă și fericită în casă.
Bonsaiul: Cultivarea unui bonsai poate fi o formă de meditație și aduce o energie calmă și echilibrată în spațiul casei tale.
În plus față de simbolismul lor, aceste plante sunt, de asemenea, ușor de întreținut și aduc beneficii semnificative pentru sănătatea și starea de spirit a locuinței tale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with