Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PERCHEZIŢII

Poliţiştii sătmăreni au ajutat într-un dosar de droguri

Zeci de percheziţii domiciliare s-au făcut în dimineaţa zilei de 1 august 2023. Este vorba despre un dosar de droguri, iar acţiunea a beneficiat inclusiv de ajutorul poliţiştilor sătmăren.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Marţi, 1 august, au avut loc 44 de percheziţii domiciliare în judeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa – Năsăud, într-o cauză privind traficul de droguri de risc şi mare risc, deţinerea fără drept de droguri pentru consum propriu şi operaţiuni cu produse psihoactive fără drept.

Potrivit cercetărilor, mai multe persoane au fost implicate în comercializarea repetată de droguri în această perioadă, cu sume cuprinse între 100 şi 500 de lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane au fost aduse la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj pentru audieri. Poliţia Română şi alte brigăzi de combatere a criminalităţii organizate au acţionat împreună pentru desfăşurarea operaţiunii. Este important să menţionăm că, în conformitate cu Codul de procedură penală, persoanele cercetate au dreptul la prezumţia de nevinovăţie şi la drepturile şi garanţiile procesuale pe întregul parcurs al procesului penal.

Acţiunea beneficiază inclusiv de sprijinul poliţiştilor serviciilor de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with