Image 1
Image 2

SOBOR DE PREOȚI ȘI DIACONI

Preasfințitul părinte Timotei a slujit la Mănăstirea din Bixad

Sfânta Liturghie arhierească săvârșită la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Bixad, Protopopiatul Oaș, județul Satu Mare a adunat zeci de credincioși, dornici să se roage împreună. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În duminica a 14-a după Rusalii, în data de 28 ianuarie 2024, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a slujit la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Bixad, Protopopiatul Oaș, județul Satu Mare, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

 

 

Între mulțimea credincioșilor au fost prezenți reprezentanți ai autorităților centrale și locale.

 

 

Răspunsurile la strană au fost oferite de membrii Grupului vocal „Arhanghelos”, iar la momentul Chinonicului, doamna preoteasă Ioana Andreea Botiș, a interpretat o priceasnă tradițională.

 

 

La final, preacuviosul părinte protosinghel Emanuel Scarlat, egumenul mănăstirii, a mulțumit Preasfinției Sale pentru prezența în mijlocul obștii monahale și pentru slujire, și, în semn de recunoștință și prețuire a oferit ierarhului o bederniță bordată cu Învierea Domnului și un toiag arhieresc.

 

Citește și:

Sfințirea Aghiasmei Mari de către episcopii Iustin și Timotei și hram la Scărișoara

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with