Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ÎNVĂȚĂMÂNT ROMÂNESC

Pregătire gratuită pentru Evaluarea Națională susținută prin campania “Oferă Educație”

Pregătire gratuită pentru Evaluarea Națională susținută prin campania “Oferă Educație”
Peste 3.300 de elevi de clasa a VIII-a din 150 de școli din mediul rural, din județele Argeș, Constanța și Dâmbovița, au primit acces gratuit la programele de pregătire la Limba și literatura română și Matematică, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

…. disponibile pe educatiedeschisa.ro, prin implicarea Societății Naționale Nuclearelectrica SA. În Campania „Oferă Educație” începută anul trecut în Cluj, peste 5.800 de elevi au primit până acum acces gratuit la programele de pregătire suplimentară la Limba și literatura română și Matematică pentru Evaluarea Națională.

Campania “Oferă Educație”, cu sprijinul Nuclearelectrica a ajuns în 61 de școli cu 978 de elevi din județul Argeș, 38 de școli cu 1.122 elevi din județul Constanța, respectiv 51 de școli care au 1.259 de elevi, din mediul rural al județului Dâmbovița.

 

 

„Ne bucurăm că Nuclearelectrica s-a alăturat campaniei „Oferă Educație” desfășurată în comunitățile în care compania își desfășoară preponderent activitatea. Cu sprijinul lor, elevii din mediul rural al județelor Argeș, Constanța și Dâmbovița au acum acces gratuit la programele noastre de pregătire. Suntem recunoscători că există în România companii, școli și instituții care susțin inițiative educaționale prin care putem crește rata de promovabilitate la Evaluarea Națională și reduce rata abandonului școlar de la finalul clasei a VIII-a.”, afirmă Tudor Tomoș, fondator educatiedeschisa.ro.

Fiecare elev înscris în platformă prin campania “Oferă Educație” a primit un cont individual cu care poate accesa oricând conținutul disponibil online. În plus, școlile partenere au primit un cont de școală, pe care profesorii de Limba română și Matematică îl pot folosi la clasă pentru a parcurge lecțiile alături de elevi, a rezolva împreună exerciții și teste sau ca suport pentru teme de casă.

 

 

Campania “Oferă Educație”, desfășurată în mediul rural din județele Argeș, Constanța și Dâmbovița, a fost finanțată în cadrul selecției de proiecte CSR și implicare în comunitate “Nucleu De Bine” – platforma de responsabilitate socială a companiei Nuclearelectrica. În cadrul concursului de proiecte au fost selectate și sponsorizate campanii CSR din domenii strategice pentru companie: educație, sănătate și protecția mediului, având prioritate proiecte din zonele în care compania își desfășoară activitatea.

Această colaborare reprezintă o oportunitate valoroasă de a deschide discuții constructive și de a contribui la educarea generațiilor viitoare, pentru a construi un viitor mai bun și mai sustenabil pentru toți.

 

 

Nuclearelectrica contribuie la securitatea energetică a țării prin energie curată, sigură și accesibilă. În același timp, prin proiectele de investiții construiește un viitor durabil pentru generațiile de mâine și asigură locuri de muncă pentru următorii ani.

 

 

5.800 de elevi au primit acces gratuit la programele de pregătire suplimentară pentru Evaluarea Națională

 

 

Campania „Oferă Educație” a fost inițiată anul trecut, în județul Cluj. Până acum, prin partenerii educaționali ai campaniei „Oferă Educație”, peste 5.800 de elevi au primit acces gratuit la programele disponibile pe educatiedeschisa.ro, în vederea pregătirii suplimentare la Limba română și Matematică pentru Evaluarea Națională. Dintre aceștia, peste 1.500 de elevi aparținând grupurilor vulnerabile au fost susținuți în mod gratuit prin misiunea socială a platformei de învățare.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Bursa de reziliență poate asigura 300 de lei pe lună elevilor cu medii peste 7

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with