Image 1
Image 2

EVALUARE NAȚIONALĂ

Prima probă de simulare la Evaluarea Națională 2024 începe luni, 5 februarie

Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea națională pentru Evaluarea Națională 2024 în zilele de 5, 6 și 7 februarie, potrivit calendarului oficial.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La simularea națională de la Evaluarea Națională 2024, colțul lucrării nu se închide și nu se lipește, după cum prevede procedura, document obținut de Edupedu.ro. Amintim că, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, lucrările vor fi scanate în clasă și corectate pe platforma digitalizată, după cum a anunțat Ligia Deca< „În plus, lucrările sunt repartizate automat și aleatoriu către profesori evaluatori din alt județ decât județul din care provin candidații, printr-un click.”

 

Probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30, potrivit procedurii.
Calendarul simulării este urm[torul: 5 februarie 2024: Limba şi literatura română – probă scrisă:6 februarie 2024; Matematică – probă scrisă: 7 februarie 2024; Limba şi literatura maternă – probă scrisă: 23 februarie 2024; Comunicarea rezultatelor: Timpul de lucru este de 2 ore.

 

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare dintre probele simulării Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a este de două ore, începând din momentul în care s-a încheiat completarea casetei de identificare din broșura cu subiecte.
Elevii primesc subiectele în formă de broșur[. Broșura se predă la finalul probei şi, întrucât conține subiecte, aceasta nu rămâne în posesia elevilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with