Image 1
Image 2

Prins după 33 de ani, după ce a ucis un bărbat în București

Poliția Română anunță că în 3 ianuarie 2024, ora 21:45, în urma schimbului de informații realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…a fost depistat, în localitatea Moers, Germania, un bărbat, de 52 de ani, din Sri Lanka, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

 

În 14 octombrie 2013, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen pe numele bărbatului, cetățean  srilankez, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

 

În fapt, în decembrie 1991, bărbatul a ucis un cetățean străin, după care l-a legat și înfășurat în covorul din locuința sa, situată în București și l-a transportat în cartierul Crângași, aruncându-l în Lacul Morii. Pentru fapta comisă, cel în cauză a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

 

În perioada 13 octombrie 2023 – 3 ianuarie 2024, întrucât au existat informații că persoana se afla pe teritoriul Germaniei, Biroul Sirene România a efectuat schimb de date și informații cu Biroul Sirene Germania, în vederea depistării celui în cauză.
În prezent, sunt îndeplinite procedurile judiciare pentru punerea în executare a mandatului european de arestare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

Cod galben de inundații în Satu Mare

Marți, 18 noiembrie 2023, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a transmis o avertizare de tip cod galben de inundații care vizează și județul Satu Mare.