Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Racii doresc mai multă afecțiune

Ne aflăm în zodia Scorpion.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: O zi favorabil[ demersurilor financiare. Verifica-ți situația bugetului și a achitării taxelor sau facturilor. Deocamdată obții bani frumoși din colaborările sau proiectele comune cu alții. Totodată, partenerul de viață te poate surprinde cu un cadou sau cu vesti bune despre creșterea veniturilor sale. Evita planurile de investiții pe termen lung și rezuma-te la cheltuielile strict necesare.

 

 

TAUR: Prima parte a zilei iți poate aduce niscai altercații cu partenerul de viață sau colaboratorii. Totuși evita pe cât posibil să discuți aspecte importante ale vieții de cuplu sau ale activității pe care o desfășori în comun cu alții, pentru că suportul astral te vă predispune la răsturnări de situație sau răzgândiri peste câteva zile. Ceea ce insinuezi la ceilalți de fapt este propria ta oglinda.

 

 

GEMENI: Săptămână începe cu multa activitate la serviciu sau cu treburile de rutina ale casei. Recomandabil este să te ocupi doar de activitățile ușoare, mai puțin importante. Pe de alta parte reorganizează-ți programul zilnic, astfel încât să beneficiezi și de momente de relaxare sau îngrijiri necesare trupului și sufletului tău. Iți sunt favorizate dialogurile cu specialiștii în terapii neconvenționale.

 

 

RAC: Gândurile îți sunt atrase astăzi de relatile sentimentale în care ești implicat. Fie că este vorba despre copii, fie despre persoana iubită, ai dori mai multa afecțiune și atenție din partea acestora. Detașează-te de aceștia, pentru că ești destul de subiectiv și poți trage concluzii greșite. Contextul astral iți favorizează mai mult activitățile recreative de tipul hobby.

 

 

LEU: Astrele te sfătuiesc să stai mai mult pe acasă, alaturi de cei dragi sau să te ocupi de treburile domestice. Evită să faci schimbări de anvergura legate de casa, deoarece s-ar putea să te răzgândești curând. Sunt posibile mici altercații cu membrii familiei, pentru că interesale tale diferă de cele ale lor. Cu puțin efort și bunavoință vei reuși să găsești o cale de mijloc.

 

 

FECIOARĂ: Astăzi îți ies la iveală înclinațiile pentru studiu și activități intelectuale. Nevoia de comunicare este la cote înalte, însă fii prudent. Iți sunt favorizate mai mult dialogurile pe teme financiare și cele care vizează activitățile profesionale. Mentalul este vulnerabil, de aceea recomandabil este să asculți mai mult decât să vorbești. După-amiaza s-ar putea să mergi într-o vizită.

 

 

BALAN|Ă: Fluctuațiile financiare legate de veniturile obținute în urma activității desfășurate la serviciu te pot necăji mult astăzi. Sunt momente pasagere, însă este adevărat că trebuie să te bazezi mai mult pe salariul tău deocamdată. Chibzuiește-ți atent fiecare cumpărătură și te vei descurca excelent. Pe de alta parte, ar fi bine să-ți găsești echilibrul interior prin activități recreative.

 

 

SCORPION: Astăzi ești foarte schimbător și cu mare ușurință treci de la o stare de spirit la alta. Ți-ai dori cu totul altceva în viață ta, însă mai întăi pune-ți în ordine gândurile și dorințele. Scrie un plan de viitor legat de tot ce iți dorești. Ar trebui să ai în vedere faptul că toate depind doar de atitudinea ta și de modul în care te raportezi la lume și viață.

 

 

SĂGETĂTOR: Contextul astral de astăzi te predispune la dorință de singurătate și la discuții de taina. Dozează-ți eforturile și rezerva momente de odihna și recreere în aer liber. Un prieten apropiat iți poate oferi informații folositoare despre domeniul profesional în care activezi. Deocamdată retine tot ce afli, dar lasă deciziile majore sau acțiunea pentru următoarele zile.

 

 

CAPRICORN: Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prietenii sau cu persoanele care te susțin în domeniul profesional. Ar fi bine să fii mai rezervat fata de aceștia deocamdată, pentru că nu toți iți sunt așa de loiali pe cât pare. Evita să-ți divulgi secretele sau să-ți dai cu părerea vizavi de subiecte sociale și de interes comun. Fii mai selectiv cu anturajul tău apropiat!

 

 

VĂRSĂTOR: Domeniul profesional iți atrage atenția. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, însă cu puțin efort și răbdare vei reuși să depășești totul cu bine. Ți se poate reproșă faptul că ai neglijat legăturile cu partenerii străini sau că ai fost plecat prea mult timp. Sunt momente și tensiuni pasagere, însă ia aminte la ce ți spune. După-amiaza, liniștește-ți sufletul în mijlocul familiei.

 

 

PEȘTI: Gândurile iți sunt atrase de călătorii peste mari și tari. Ai putea obține informații prețioase despre voiajuri îndepărtate, însă lasă în alte zile demersurile necesare pentru acestea. Daca ești implicat în diverse forme de instruire și este nevoie să susții probe sau examene, fii prudent. Mentalul este obosit și cu greu iți poți pune ordine în idei și vorbe.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI