Image 1
Image 2

HOROSCOP

Taur vor să facă o schimbare majoră în viață (01.02.2024)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Sfera călătoriilor este foarte animată în zodia ta, nu poți sta într-un loc aproape nicio clipă, căci ai vrea să ajungi în cât mai multe locuri. Aproape toată ziua ești pe drum, dar seara te prinde cu toate treburile rezolvate, ceea ce îți oferă multă satisfacție.

 

TAUR. Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta, pe care o consideri esențială pentru liniștea ta interioară. Dacă nu te simți încă suficient de hotărât ce direcție ai vrea să urmezi, mai așteaptă puțin și analizează toate posibilitățile care îți stau momentan la dispoziție.

 

GEMENI. Ți se deschide o nouă perspectivă și ai alături persoane care te încurajează să mergi în această direcție și te ajută la nevoie. Adevărul e, că și ție îți place ceea ce se conturează la orizont, dar tu ești mai precaut și nu te lași convins, până nu știi că merită.

 

RAC. Parcă ai fi devenit mai îndrăzneț în dragoste decât de obicei, iar așa ai putea profita pe deplin de șansele ce ți se ivesc astăzi. Altădată ai fi așteptat ca persoana vizată să facă primul pas, dar de data asta vei adopta o nouă strategie de a te apropia de acel cineva.

 

LEU. Muncești mult, dar, cu toate că trebuie să judeci bine, nu îți rămâne prea mult timp să stai pe gânduri. Ești o fire iute în rațiune și decizii, aceasta fiind de fapt salvarea ta în cazul de față, căci dacă ai fi mai comod, probabil că nu ai reuși să te încadrezi în termen.

 

FECIOARĂ. Cauți soluția să poți achita cumva o datorie, o factură pe care ai sperat că nu va trebui să o plătești acum, dar se pare că nu mai suportă amânare. Cu mult calm și cu calcule riguroase găsești o modalitate de a-ți împărți banii, încât să-ți mai și rămână ceva.

 

BALANȚĂ. Îți intră niște bani în cont, o sumă destul de frumușică, dar de acum încolo va trebui să te obișnuiești să-ți gospodărești mai bine veniturile decât până acum. Poate, îți cumperi ceva pe rate, faci o investiție, sau ai de gând să faci economii pentru ceva.

 

SCORPION. Pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul la care lucrezi, ar trebui să îți unești forțele cu un colaborator care are interese similare cu ale tale. Nu căuta neapărat pe cineva cine să-ți semene, ci găsește-ți mai bine un partener, care are resursele necesare.

 

SĂGETĂTOR. Te confrunți cu o serie de probleme mai dificile, la care alții nu ar reuși să facă față. Tu treci peste ele fluierând, le rezolvi foarte simplu și ușor, iar ceilalți din anturaj doar stau și se miră, cum le poți termina pe toate așa de repede, fără să obosești.

 

CAPRICORN. Stai de vorbă cu un șef sau cu un profesor și ceea ce-ți spune, va avea efect pozitiv asupra stării tale sufletești. Te încurajează să mergi mai departe cu proiectul pe care l-ai început și văzând cât de bine progresezi, prinzi curaj să țintești și mai sus.

 

VĂRSĂTOR. Faci o serie de calcule, să vezi dacă a sosit momentul potrivit pentru a face anumite schimbări de decor în locuință. Ai fi vrut demult să faci o renovare, să-ți iei o mobilă nouă, sau ceva frumos în casă, dar ai amânat pentru că nu aveai banii necesari.

 

PEȘTI. Afacerile tale pot cunoaște o nouă dimensiune, ca și cum s-ar auzi de tine la un nivel mai înalt. Iar, dacă nu este vorba de vreo afacere de succes, atunci, probabil că ți se prevestește un serviciu mai bine plătit, un premiu sau poate, chiar o majorare a salariului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns