Image 1
Image 2

SPECTACOL DE COLINDE

Recital marca Andrei Păunescu la Gherța Mare

Folkistul Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, este invitatul special al evenimentului organizat de autoritățile locale din comuna Turț, la Căminul Cultural din localitatea Gherța Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este vorba despre un concert de colinde, care va fi dedicat tuturor corurilor și ansamblurilor de copii din Țara Oașului, atât cele profesioniste, cât și cele organizate de către parohiile ortodoxe, greco-catolice, romano-catolice sau penticostale.

 

 

Programul artistic va începe de la ora 16:00, și va fi deschis de către Ansamblul Florile Turțului, după cum este și firesc. Va urma corul de copii de la Căsuța Prieteniei, din Gherța Mare, iar apoi vor urca pe scenă membrii orchestrei Bisericii Penticostale Muntele Sionului din Turț.

 

 

Elevii de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny din localitatea Turț vor fi cei care vor închide reprezentanțiile corurilor la evenimentul organizat de Primăria comunei Turț și Grupul de Acțiune Locală Țara Oașului.

 

 

Au fost invitate și corurile de la Mănăstirea Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Turț Băi, dar și alte grupuri de colindători.

 

 

Recitalul de poezii și cântece patriotice va fi unul memorabil, iar momentul va fi susținut de către Adrian Feher și poetul Ioan Belbe, oșan vrednic, fost primar al comunei și consilier județean în prezent.

 

 

Invitatul special al serii, Andrei Păunescu, muzician, scriitor, jurnalist, cadru didactic și caricaturist român, foarte apreciat de public, va fi cel care va încheia spectacolul de colinde.

 

 

Organizatorii le promit tuturor celor prezenți un spectacol magic de Crăciun, dar care va avea și momente cultural-patriotice, menite a le aduce un pios omagiu tuturor celor care s-au jertfit pentru unitatea de neam, dat fiind faptul că ne aflăm în preajma zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

 

 

Gazda evenimentului, în calitate de prezentatoare, va fi jurnalista Mirela Filimon.

Evenimentul va avea loc în data de 30 noiembrie, la Căminul Cultural din localitatea Gherța Mare, de la ora 16:00. Toți oșenii sunt invitați cu mare drag la acest eveniment de suflet.

 

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with