Image 1
Image 2

RUGĂCIUNI ȘI BINECUVÂNTARE

Redacțiile Informația Zilei și Informația TV, sfințite de părintele Boloș

Redacțiile cotidianului Informația Zilei și studiourile televiziunii Informația TV au fost sfințite și binecuvântate de către părintele dr. Cristian Boloș, paroh al parohiei ortodoxe Adormirea Maicii Domnului din municipiul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ca în fiecare an, preotul a trecut pragul celor două redacții după ce a reușit să treacă pe la toți credincioșii din parohia sa, pentru a le binecuvânta.

 

A venit și rândul instituțiilor publice arondate să fie sfințite, iar miercuri, 10 ianuarie, ne-a făcut bucuria de a se afla în mijlocul credincioșilor care activează ca redactori și realizatori de emisiuni din cadrul trustului de presă.

 

După cum cere rânduiala Bisericii Ortodoxe Române, toți creștinii sunt stropiți și cu apă sfințită, iar cei care doresc, se închină și sărută sfânta cruce, la fel cum au făcut și redactorii și realizatorii de emisiuni de la Informația Zilei și Informația TV.

 

Astfel, binecuvântarea Domnului a pătruns în fiecare încăpere a Redacției Informația Zilei și în fiecare studio al televiziunii Informația TV, spre îndrumarea duhovnicească a tuturor ziariștilor pentru a realiza emisiuni și a scrie articole cât mai obiective, în slujba cititorilor și a telespectatorilor.

 

Au fost sfințite toate departamentele celor două redacții: Contabilitate, Mare și Mica Publicitate, Resurse Umane, secretariatul, studiourile de televiziune, birourile redactorilor precum și cele ale conducerii și biblioteca.

 

“Unde este credință, acolo este iubire, unde este iubire, acolo este pace. Unde-i pace, acolo-i binecuvântare. Unde-i binecuvântare, acolo e Dumnezeu. Unde-i Dumnezeu, acolo lipsă nu e. Așa, Doamne, rânduiește să fie și în această instituție, și în această familie. Amin!

 

Preabunul Dumnezeu să vă binecuvânteze ci sănătate, cu pace, cu liniște, și Maica Domnului cu toți sfinții să vă ocrotească! La mulți ani! Vă mulțumim că ne-ați primit cu atâta dragoste.

 

Am venit și noi bucuroși că ne reîntâlnim, nu doar prin intermediul scrisului sau al emisiunilor, ci și prin intermediul rugăciunii!”, a spus părintele Boloș.

 

Acesta a mai explicat că prin faptul că a mers cu busuiocul înmuiat în apă sfințită, înseamnă că a dorit fiecărei familii sănătate și belșug, spor întru toate, dar mai ales a dorit fiecărei familii iubire, înțelegere, respect și iertare.

Știm că busuiocul simbolizează și această iubire care ar trebui să ne călăuzească.

 

Citește și:

Părintele Cristian Boloş a sfinţit redacţiile Informaţia Zilei şi Informaţia TV

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns