Meniul va fi de exceptie, femeile avand parte si de nenumarate surprize
[slideshow id=2596]
Chiar daca vremurile nu sunt foarte potrivite pentru petreceri, pe de o parte pentru ca este Postul Mare si pe de alta parte pentru ca lumea este stresata de siguranta zilei de maine, ziua de 8 Martie va fi sarbatorita cum se cuvine. Multi au optat pentru petreceri mai restranse, dar sunt si persoane care au ales localurile baimarene pentru a sarbatorii de Ziua Femeii. Multe din localurile baimarene au fost rezervate din timp pentru ca petrecaretii sa fie siguri ca au unde sa se desfasoare. “Toate locurile au fost rezervate pentru data de 8 Martie”, a afirmat un angajat de la SC Mara. La restaurantul Rivulus, aproximativ 80% de locuri au fost ocupate. “Sunt grupuri mai mici de patru, sase, opt persoane. Avem doua variante de meniu la 58 respectiv 60 lei care includ gustare rece, preparat de baza si desert. Se acorda din partea casei suc, lichior, cafea, apa minerala, lichior sau gin”, ne-a declarat Dan Cristian, sef de sala la restaurantul Rivulus. El a spus ca fata de anul trecut, preturile au crescut cu 10-15%. Atmosfera va fi intretinuta de formatia localului.
Unii prefera sa petreca la locul de munca
Dar sunt si alte oferte, nu numai la restaurantele baimarene. Localurile din apropierea Baii Mari au si ele clienti pe 8 Martie. “Noi am pregatit trei variante de meniu, in plus, la cerere se pot inlocui unele feluri de mancare. Vrem ca toti sa fie multumiti si de produsele oferite dar si de pret”, ne-a declarat patronul unui local din Ocolis. Pretul unui meniu porneste de la 45 lei dar poae ajunge pana la 60 lei, insa el poate fi negociat. In prima varianta se ofera snitel de pui, chifeteluti, crochete de peste, ciuperci, rulada de legume, icre, vinete. Gustarea calda consta in medalion de curcan si salata mexicana. Dupa ciorba de pui se va servi pilaf de orez cu ciuperci si ciocanele de pui. Nu vor lipsi sarmalutele cu afumatura “ca la mama acasa”. Daca se opteaza pentru meniul mai scump, invitatii vor avea la aperitiv rulouri de sunca cu hrean, ficatei, ssitel de pui, chiftelute cu susan, pastrama, ciupercute cu branza. Dupa gustarea calda (carnati frantuzesti) se va servi gulyas de fasole si cartofi copti cu pulpe dezosate si cotlet de porc. Nu va lipsi desertul costand in clatite cu gem sau finetti si frisca. De mentionat ca unele doamne vor fi sarbatorite la locul de munca, apelandu-se in acest caz la firme de catering, varianta fiind mai putin costisitoare. ~n prag de 8 Martie, transmitem doamnelor si domnisoarelor sa aiba parte de bucurii, sanatate si cat mai multe clipe fericite.
Fii primul care comentează