Image 1
Image 2

Ruladă de şuncă cu cremă de brânză

Rulada de sunca cu crema de branza
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rulada de sunca cu crema de branza
Rulada de sunca cu crema de branza

Ingrediente:

– 30-35 felii subţiri de şuncă presată,

– 500 g brânză proaspătă,

– o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic),

– 50 g de unt sau margarină,

– 1-2 linguri de smântână, în funcţie de consistenţa brânzei,

– o legătură de mărar verde sau 2 linguriţe de mărar uscat şi măcinat,

– sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul şi smântâna. Se adaugă mărarul mărunţit cât se poate de fin, apoi se condimentează. Se amestecă bine, până când se obţine o pastă omogenă. Se iau feliile de şuncă şi se umplu, una câte una, cu câte o linguă de cremă de brânză, apio se rulează. Se ornează cu maioneză, crema de brânză rămasă, ouă fierte, sau murături. Se consumă ca mâncare de sine stătătoare, sau platou rece, în combinaţie cu alte preparate.

magazin online de aer conditionat si sisteme de climatizare
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Tort danez cu mere

Tort danez cu mere

Astfel, această rețetă este probabil o versiune modernă și adaptată a clasicului „tort de mere” sau „pandispan cu mere” specific regiunilor din Europa de Est, unde combinația de mere, aluat și frișcă este extrem de apreciată.

Clatite cu fructe de padure

Clătite cu fructe de pădure

Clătite umplute cu o cremă delicată de budincă și fructe de pădure, o combinație perfectă de dulce-acrișor, sunt ideale pentru un desert rafinat și colorat.