Image 1
Image 2

OPERAȚIE PERICULOASĂ

S-a operat la fund, după care a făcut infarct și a murit

Operația, în care fesele sunt injectate cu grăsime din alte părți ale corpului, este cunoscută sub numele de „Brazilian Butt Lift” și este considerată una dintre cele mai periculoase proceduri cosmetice dintre toate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O britanică a vrut să-și remodeleze fundul, dar acum este moartă. Demi A., în vârstă de 26 de ani, din orașul englez Salford, și-a făcut operația în Turcia. Operația a avut loc la Istanbul. Potrivit medicilor, inițial după cum relatează „The Sun”, intervenția a funcționat.  Cu câteva ore înainte de a se întoarce acasă în Anglia, tânăra de 26 de ani s-a plâns brusc de dureri în piept.

Tânăra Demi  a mers imediat la spital pentru a fi examinată. Dar nu a ajuns la timp. Femeia a suferit un atac de cord în mașină. Deosebit de speriat, soțul ei a încercat să-i salveze viața cu compresii toracice. Din păcate tânăra a murit luni în secția de terapie intensivă a unui spital din Istanbul.

Potrivit primelor constatări, tânăra a murit în urma unei embolii adipoase. Acest lucru face ca așa-numitele picături de grăsime să intre în sistemul venos. Dacă apar complicații și picăturile blochează artere importante, pot apărea infarcte de organ, cum ar fi un atac de cord.

Familia  este devastată. Ei au încercat să o descurajeze pe tânăra de 26 de ani de la lifting, după cum a explicat fratele ei pentru „The Sun”. “Este atât de trist. Suntem în total șoc. Avea doar 26 de ani. Nu trebuia să moară încă”. Rudele nu cunosc încă detaliile exacte ale operației eșuate.

Moartea tinerei femei ar trebui să fie un avertisment pentru toate celelalte femei. Apelul familiei: „Nu o face. Este un risc atât de mare. Demi nu ar fi trebuit să o facă.” Tânăra de 26 de ani își lasă în urmă soțul și cei trei fii.

Rata mortalității în cazul operație de ridicare a fundului: un deces la 3400 de cazuri 

Sora mai mică a lui Demi a comentat despre pierderea tragică într-un videoclip Tiktok: „Mi-e atât de dor de tine, Demi. Totul nu mai pare real. Cum poți să fii pur și simplu plecat?”

Rata mortalității de la „Liftul de cap brazilian” este de 1:3400. Aceasta este cea mai mare rată dintre toate procedurile estetice. Aproape în fiecare lună apar reportaje media despre operațiuni care au mers prost. În 2021, un medic din Düsseldorf a fost condamnat după ce doi dintre pacienții săi au murit în urma procedurii.

Între timp, cercetătorii lucrează la proceduri mai ușoare, mai puțin invazive, care obțin un rezultat similar. De exemplu, există proceduri care funcționează similar, dar în care grăsimea este injectată doar sub piele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RUSIA

Sonda Luna-25 caută surse de apă la Polul Sud al Satelitului Pământului

După ce Rusia a dat publicităţii primele imagini de pe Lună, realizată în prima misiune selenară, după aproape 50 de ani, Federaţia caută acum surse de apă îngheţată. La începutul acestei săptămâni, sonda a aselenizat în apropierea Polului Sud al Lunii, găsind locul ideal pentru aceasta în timp ce se afla pe orbită.