Image 1
Image 2

HOROSCOP

Săgetătorii nu renunță la principiile lor

Berbecii adună bani
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Ești tentat să răspunzi dur unor persoane care te calcă pe nervi. Dacă ești absolut sigur că așa merită nu ezita să le spui vreo două, dar dacă nu ești ferm convins că acel cineva e vinovat lasă-l mai bine în pace, nici ție nu ți-ar conveni să fii acuzat pe nedrept.

 

 

TAUR. Când tu ți-ai luat ceva în cap nimeni și nimic nu te poate opri până când nu-ți vezi planul realizat. Fie vorba de o cucerire sentimentală sau de un proiect profesional, chiar dacă știi că șansele sunt mici, când tu vrei ceva nu te lași bătut, oricât de greu ar fi îl faci.

 

 

GEMENI. Nu lucra singur, fă echipă cu colegii cu care te înțelegi mai bine, pentru că împreună va merge treaba mai ușor. Unul vine cu ideea, ceilalți cu efortul, iar dintr-o colaborare atât de bună nu se pot naște decât rezultate bune, chiar foarte bune, pe placul tuturor.

 

 

RAC. Compari situația ta materială actuală cu cea de anul trecut și ești mulțumit de rezultate. E adevărat că ai muncit mult pentru a trece la treapta următoare, dar se vede clar că a meritat efortul. Rezultatele sunt palpabile, ai reușit să realizezi aproape tot ce ți-ai dorit.

 

 

LEU. Iei decizia să închei o anumită acțiune care nu mai are nimic să-ți ofere, iar acest final prompt și hotărât parcă te eliberează. Ai obținut tot ce se putea stoarce din acel proiect, deci nu mai are niciun rost să-ți pierzi vremea cu un lucru inutil, care a devenit o corvoadă.

 

 

FECIOARĂ. Niciunul dintre colaboratorii tăi nu-ți inspiră suficientă încredere, iar tu îi iei un pic peste picior și te cam distrezi de afirmațiile pe care le fac în plan profesional. Faci glume pe seama lor, pentru că tu te simți stăpân pe situație și nu ți-e frică de replicile lor.

 

 

BALANȚĂ. Nu vrei nicicum să te implici într-o acțiune față de care ceilalți arată un entuziasm aparte și caută să te atragă și pe tine. Tu ai alte treburi de făcut și ești cu gândul în altă parte, sau poate te gândești că mai stai puțin și aștepți să vezi cum se descurcă ceilalți.

 

 

SCORPION. Întâlnești persoana potrivită care te poate ajuta să rezolvi o sarcină profesională sau un specialist de la care poți afla informații utile. Ai nevoie de un pic de ajutor, căci sarcinile de serviciu îți consumă toată energia, dar ești mulțumit de ceea ce se conturează.

 

 

SĂGETĂTOR. Faci parte dintr-un colectiv, dar tu te supui cam greu altora, mai ales că tu știi mai bine ce e de făcut. Ai principiile tale de la care nu te abați și dai randamentul dorit doar dacă ești lăsat să lucrezi așa cum crezi tu de cuviință, deci dacă poți lucrează singur!

 

 

CAPRICORN. Colegii îți prezintă perspectivele unei acțiuni într-un mod deosebit de optimist, dar tu parcă nu te poți entuziasma la fel ca ei. Ești mai rezervat, căci atunci când te-ai bazat pe planurile altora nu au dus la rezultate. Te-ai fript odată, iar acum sufli și în iaurt.

 

 

VĂRSĂTOR. Îți place să ieși în lume, să stai la discuții și să socializezi, mai ales dacă ai ocazia să-ți faci noi cunoștințe. Te simți bine printre oameni, legi ușor noi prietenii și parcă radiezi de bună dispoziție atunci când îți dai seama cât ești de bine văzut în societate.

 

 

PEȘTI. Pe cât ești tu de dispus de cooperare și gata să-ți împarți câștigul cu ceilalți, pe atât de încăpățânați sunt cei cu care intri în contact. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta lasă-i în pace, te descurci tu și singur, fără ei, iar astfel rezultatele finale îți vor reveni exclusiv ție.

1 trackback / pingback

  1. Horoscop: Cum se manifestă zodiile în săptămâna aceasta - Cabaret news

Lasă un răspuns