Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Taurii vor avea parte de o ieșire în oraș

Ne aflăm în zodia Vărsător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC.  Se deblochează o situație și vă puteți croi drum prin tot hățișul de încurcături care apar la tot pasul, dar voi aveți cale liberă să acționați. O stare de bine, că vor fi niște cunoscuți care vă întind o mână de ajutor și se rezolvă mai repede niște treburi.

 

 

TAUR. Poate vă invită cineva în alt oraș, să-i faceți o vizită, și dacă nu sunteți până peste cap de treburi în weekend, poate vă duceți dac-o fi și-o fi. O reușită, vi se dă ok-ul pentru un proiect care putea fi demarat anul trecut și abia acum a aterizat și finanțarea.

 

 

GEMENI.  Vi se fac promisiuni de bani, poate pentru că o să aveți niște proiecte în plus și care o să fie și bine plătite – în curând. Poate v-ați hotărât să urmați niște cursuri și primiți o bursă, ca să plecați în străinătate, ori poate în alt oraș din țară.

 

 

RAC. E cineva care vă urmărește în deaproape și o să aflați care îi sunt intențiile, că poate speră să formați un cuplu, că există compatibilitate. Se poate să primiți un ultimatum – o să lucrați într-un parteneriat de afaceri, sau nu-asta trebuie spus.

 

 

LEU. O energie debordantă și o să vă socializați cu diverse persoane care au nevoie de priceperea voastră și poate să-i creionați, în postura de lucru. Sunteți pe punctul de a spune DA, în fața ofițerului de stare civilă, că v-ați convins că e o persoană potrivită pentru voi.

 

 

FECIOARĂ. Se pare că o să vă ocupați mai mult de familie, de sănătatea lor și o să le procurați tot ce au nevoie, că poate nu dispun de mijloace materiale. Se poate să le fi rămas datori cu o vizită unor rude și o să vă organizați în așa fel încât să ajungeți la o șuetă diseară.

 

 

BALANŢĂ.  S-ar putea să te descurajezi destul de mult pe parcursul acestei zile, în prima parte din anumite motive, în a doua parte, din altele. Este bine să eviți această stare, atât cât se poate, pentru că nu te ajută cu nimic.

 

 

SCORPION. Este o zi destul de derutantă, mai ales în situațiile pe care mizai ca să obții anumite beneficii financiare sau de altă natură. Ar fi bine să îți canalizezi energia în direcții mai constructive, să cauți alte căi de a obține acele avantaje.

 

 

SĂGETĂTOR. Ai o mulțime de întrebări la care ai nevoie de un răspuns, unele mai urgente decât altele. Cele mai importante sunt cele legate de starea ta de sănătate și ar fi bine să te ocupi de aceste probleme.

 

 

CAPRICORN. Ar fi bine să eviți judecarea situațiilor în care ești implicat doar după repere legate de plăcut sau neplăcut. Încărcătura emoțională negativă nu este un reper corect, mai ales când ai de luat decizii.

 

 

VĂRSĂTOR. E animație, nu glumă, la voi, poate sărbătoriți ceva acasă, ori la serviciu, ori în societate undeva, că pare să fie lume multă. E cineva care se întoarce după ce a lipsit o vreme și o să vă reacomodați, dacă sunteți dispuși să continuați relația.

 

 

PEŞTI. O să puneți umărul la un proiect care v-ar propulsa în carieră și v-ar contura un alt statut, că e momentul să căpătați stabilitate. Vă invită prietenii într-un city break și o să scăpați de stres și o să fie cu bună dispoziție, revigorant.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns