Image 1
Image 2

KICKBOXING

Sătmărenii Anghel Cardoș și Cătălin Makove încheie anul învingători

La Alba Iulia s-a desfășurat în 17 decembrie 2023 Gala Cezar Fight Championship. La acest turneu de kickboxing au luptat și doi sportivi de la Friends Gym Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unul dintre ei a fost Anghel Cardoș, un luptător experimentat care și-a pus în valoare abilitățile într-un meci memorabil pentru titlul la categoria de 77 kg.

 

Inițial programat pentru un meci de 5 reprize împotriva lui Casoni Lucian, Anghel Cardoș a trebuit să facă față unei schimbări neprevăzute. Din păcate, adversarul său a suferit o accidentare și a fost înlocuit cu un luptător din noul val al echipei Scorpions Iași. Deși meciul a fost redus la 3 reprize, sătmăreanul a dovedit că este pregătit pentru orice provocare. În ciuda schimbării de adversar și a restricției la 3 reprize, Anghel Cardoș a reușit să câștige meciul și să obțină centura mult râvnită a promoției.

 

Pe lângă Anghel Cardoș, în ring a urcat și elevul său, Makove Cătălin. El a luptat în premieră la categoria de 67 kg și a avut parte de un meci plin de intensitate împotriva unui luptător din Republica Moldova, recunoscut pentru versatilitatea sa. Cu un stil agresiv și curajos, Makove Cătălin a reușit să își învingă adversarul, evidențiindu-se prin determinare și perseverență.

 

Gala a fost o reușită pe ansamblu, combinând meciuri semi-pro și profesioniste într-un cort de evenimente spectaculos, într-o atmosferă incitantă.

 

Pe această cale, Anghel Cardoșs dorește să transmită sincere mulțumiri celor care au fost alături de el în această călătorie, atât în momentele de bucurie, cât și în cele mai dificile. Îi amintește aici pe Ovidiu Pop, Radu Fușle, Alberto Nervo și Roland Vandoren.

 

Cu un an plin de realizări în spate, Anghel Cardoș și echipa sa așteaptă cu nerăbdare provocările anului viitor. Urmează vacanța dintre sărbători, iar din 3 ianuarie se vor relua antrenamentele.

 

CITEȘTE ȘI: 3 foști fotbaliști mari au împărțit cadourile lui Moș Crăciun la Someșul Satu Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with