Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SATU MARE: Noi chioşcuri în staţiile de autobuz

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O sătmăreancă din Micro 17 ne-a contactat pentru a ne întreba ce va fi în chioşcul care se montează în staţia de autobuz de pe bulevardul Indepdendenţei din municipiul Satu Mare.

Pentru a afla exact, l-am contactat pe Ionuţ Bujor, directorul Transurban Satu Mare.

Astfel, totul face parte dintr-un amplu proiect. Printre altele, în municipiul Satu Mare se vor monta 6 astfel de staţii de încărcare a cardurilor care vor funcţiona printr-un software de e-ticketing.

Chioşcurile sunt mai mari decât cele vechi, ele vor avea şi loc pentru realizarea fotografiilor de călător.

Ne-am fi dorit ca totul să fie finalizat înainte de începerea anului şcolar. Dar nu vom reuşi. Probabil doar în luna octombrie. Oricum, firmele care execută lucrări în acest proiect mai au termen 2 luni”, ne-a spus Ionuţ Bujor.

Altfel, întregul proiect vizează o serie de măsuri privind îmbunătăţirea fluxului rutier şi a condiţiilor în care se desfăşoară circulaţia rutieră, respectiv al siguranţei cetăţeanului în municipiul Satu Mare. Sistemul va cuprinde unităţi de monitorizare montate pe autobuze, panouri de informare în autobuse, panouri de informare în staţii, validator de bilete, echipament pentru controlul validării cardurilor de călătorie, camere de supraveghere montate în autobuze, camere de supraveghere montate în staţii, software monitorizare video, software planificare şi decontare, software monitorizare transport şi informare călători, software de e-ticketing, unităţi de încărcare carduri pentru case de vândut bilete, automate de încărcare carduri.

Finalizarea proiectului însemnă şi că va începe să funcţioneze autogara de la Satu Mare, de pe strada Botizului.. Se precizează că se vor păstra toate variantele de achiziţionare de bilete.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns