Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Satu Mare: un apartament a luat foc de la o țigară

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Luni, 10 mai 2021, în jurul orei 11.30, un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul patru, în blocul nr. 12 de pe strada Arinului, Micro 15, din municipiul Satu Mare. De urgență s-au deplasat la fața locului un ofițer și 13 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul unui corp de mobilier situat pe balcon. Au ars un corp de mobilier și un geam și s-au degradat un aparat de aer condiționat și zugrăveala din apartament. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o țigară lăsată aprinsă.

Potrivit unei locatare, doar fiica proprietarilor se afla acasă în momentul izbucnirii incendiului. Aceasta relatează că a auzit o bubuitură iar când a ieșit în scara blocului s-a înecat de la fumul greu și des emanat de ardere. La îndemnul pompierilor toți locatarii au ieșit în curtea blocului până la finalizarea verificărilor. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, cu toate că fiica proprietarilor a suferit un șoc.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Mii de sătmăreni la ediția 26 a Zilelor Orașului

SATU MARE

Mii de sătmăreni la ediția 26 a Zilelor Orașului

Mii de sătmăreni au umplut străzile centrale ale municipiului Satu Mare în aceste zile, pentru a participa la sărbătoarea care se desfășoară în 24, 25 și 26 mai. Atractive pentru ei au fost nu doar concertele pregătite de organizatori, ci și standurile cu mâncare, precum și cele ale meșterilor și producătorilor locali.