Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victimă colaterală: Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de ministru

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Campania demarată de primul ministru Marcel Ciolacu face primele victime în PSD. Gabriela Firea, ministru Familiei, fost primar general al Bucureştiului, posibil candidat prezidenţial, a fost invitată să-şi dea demisia. Ceea ce ministru a şi făcut.
Campania demarată de primul ministru Marcel Ciolacu face primele victime în PSD. Gabriela Firea, ministru Familiei, fost primar general al Bucureştiului, posibil candidat prezidenţial, a fost invitată să-şi dea demisia. Ceea ce ministrul a şi făcut.

De la un caz ce părea izolat, un centru de îngrijire a persoanelor în vârstă, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, a pornit un adevărat război împotriva neregulilor din centrele sociale din toată ţara. Una dintre victimele colaterale: Gabriela Firea.

Localitatea Voluntari, la un pas de Bucureşti, este un oraş în care s-au aciuat o parte din bogaţii României. S-au făcut investiţii, s-au comercializat la preţuri uriaşe terenuri, iar primarul care conduce acest oraş, Florentin Pandele, este soţul Gabrielei Firea.

Omul care a pus capac carierei politice a ministrului Firea este Ştefan Godei, fost şofer angajat la primăria Capitalei, apoi angajat la cabinetul senatorial al senatoarei Gabriela Firea.

Acest şofer este patronul acelui centru numit de mass media “Azilul groazei”, care funcţiona în oraşul Voluntari, condus de soţul ministrei.

De la începutul scandalului, controalele la centre ordonate de primul ministru, doamna Firea a acuzat că acţiunea vizează scoaterea ei din viaţa politică. Aşa şi este. Numărul doi în PSD,  râvnind la nominalizarea pentru alegerile pentru primăria generală a Capitalei, dar şi posibil candidat la preşedinţia României, părăseşte prima scenă a vieţii politice în mod ruşinos. Câte capete vor mai cădea în PSD după eşecul omului nr. 2 din PSD?

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns