Image 1
Image 2

VIN EPISCOPII ÎN JUDEȚ

Slujbe arhierești în bisericile ortodoxe din protopopiatele Oaș și Carei

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a anunțat programul celor doi arhierei, Preasfințitul episcop Iustin Sigheteanu și Preasfințitul părinte episcop Timotei Sătmăreanul, pentru duminică, 25 februarie, 2024.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cei doi ierarhi vor sluji la lăcașuri de cult din județul Satu Mare, în cazul PS Iustin Sigheteanu fiind vorba despre un lăcaș de cult din Protopopiatul Oaș, iar Preasfințitul Părinte episcop Timotei se va afla la o biserică din protopopiatul Carei.

 

 

Potrivit anunțului făcut de Episcopia Ortodoxă,”Duminică, 25 februarie 2024, a 33-a după Rusalii (a vameșului și a fariseului, începutul Triodului), Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, va sluji la Catedrala Ortodoxă „Duminica Tuturor Sfinților” din Negrești-Oaș, județul Satu Mare. Răspunsurile la strană vor fi oferite de membrii Grupului psaltic „Theologos” și de corul catedralei.

 

 

Duminică, 25 februarie 2024, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, va sluji la Parohia Ortodoxă „Sfinții Trei Ierarhi” din localitatea Cean, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare.”, după cum se arată în informarea de presă.

 

 

Toți creștinii sunt așteptați cu drag la slujbele arhierești, oficiate și în prezența a numeroși preoți din cele două județe.

 

Citește și:

Membrii CAR a Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului s-au reunit în ședință

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with