Image 1
Image 2

POLITIC

Stroe, despre sondajul care plasează PNL la 20%

Referitor la sondajul care plasează PNL pe locul doi cu 20%, purtătorul de cuvânt al formațiunii Ionuţ Stroe a spus că....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… partidul deține toate elementele necesare pentru a se consolida ca singura forță de dreapta credibilă, serioasă și capabilă să își mențină ascensiunea în 2024.

 

 

Stroe a subliniat că cel mai îmbucurător semnal provine din intenția de a obține o prezență la vot de peste 50% la alegerile europarlamentare.

 

 

 

Cu privire la potențialul de creștere al PNL, Ionuţ Stroe a afirmat că partidul dispune de resurse semnificative pentru extindere, deoarece numărul votanților identificați ca fiind de dreapta și de centru este în creștere.

Eu cred că acest sondaj confirmă că PNL este acolo unde era şi în 2023, la 20 de procente, ceea ce pentru noi aş putea spune că e un punct de pornire. Am putea să discutăm despre obiectivele noastre electorale de la 20% în sus, dar pentru mine, cel mai îmbucurător semnal dat de acest sondaj de opinie este intenţia pentru prezenţa foarte bună la vot la europarlamentare, peste 50%.” a declarat Stroe la Prima News.

 

 

 

El a avertizat asupra manifestărilor de extremism și populism în România, menționând că combaterea acestora necesită o abordare unitară, indiferent de partid.

În privința rezultatelor sondajului, care ar plasa PSD la 30%, PNL la 20%, și AUR la 18%, Stroe a comentat că îi preocupă ascensiunea politicienilor precum Şoşoacă.

”Nu mă încântă că AUR este în scădere, atâta timp cât Şoşoacă creşte. Dacă e să luptăm împotriva acestei ideologii, ar trebui să o facem atât cu Şoşoacă cât şi cu AUR”, a subliniat Stroe.

 

 

 

El a menționat că scăderea în popularitate a USR poate fi explicată și prin scandalurile recente care au captat atenția publicului la sfârșitul anului precedent.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:CIRA: PSD- 30%, PNL-20%, AUR – 18%

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns