Image 1
Image 2

Supă cremă de conopidă

Supa crema de conopida
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Supa crema de conopida
Supa crema de conopida

Ingrediente:

– O căpăţână de circa 4-500 g de conopidă

– 250 g de zarzavaturi (un morcov, un pătrunjel, câte o felie de ţelină şi de gulie)

– o ceapă mai mică

– 150 g de smântână

– sare, piper, bază pentru mâncăruri

– la servire: bacon prăjit, crutoane, sau verdeţuri

Mod de preparare:

Zarzavaturile se fierb bine în apă uşor sărată şi condimentată, apoi se strecoară. Bucăţile curăţate şi spălate de conopidă se fierb în zeama în care s-au fiert şi zarzavaturile, se strecoară, şi împreună cu zarzavaturile fierte, se mixează cu blenderul. Se adaugă smântâna, condimente după gust, apoi treptat şi zeama în care s-au fiert ingredientele. Se poate servi natur, sau cu crutoane, bacon afumat, tăiat sibţire şi prăjit, sau ornat cu smântână, cu frunzuliţe de pătrunjel, de macriş, sau ceapă verde mărunţită.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Prăjitura cu spumă de căpșuni

DESERT

Prăjitura delicioasă cu spumă de căpșuni

Prăjitura cu spumă de căpșuni este desertul ideal pentru orice ocazie, combinând dulceața căpșunilor cu textura aerată a bezelei și crocantul aluatului foietaj. Inspirată din rețetele tradiționale, această prăjitură “Spumoasa” îți va încânta simțurile și îți va aduce aminte de gustul autentic al deserturilor făcute în casă.