Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 500 g de spanac,

– 600 g lapte,

– 250 g smantana dulce pentru gatit,

– o lingura de amidon alimentar, sau doua linguri de faina,

– sare, iar la servire se mai pot adauga crutoane sau bucatele de migdale.

 

Mod de preparare:

Spanacul curatat si spalat se opareste in apa sarata, se strecoara si se macina cu un robot de bucatarie. Se amesteca cu jumatatea cantitatii de lapte si cu smantana dulce si se pune din nou la fiert. Faina sau amidonul se amesteca treptat cu laptele ramas, cu mare grija, sa nu formeze noduri, apoi se toarna in supa si se amesteca. Se condimenteaza si se fierbe, pana cand incepe sa se mai ingroase putin. Se serveste cu crutoane, eventual ornat cu smantana, cu frunze verzi de usturoi, sau cu migdale prajite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

DESERT

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

Această rețetă de papanași cu brânză de vaci, smântână și gem este o îmbinare perfectă între textura fină a brânzei, dulceața gemului și cremozitatea smântânii, transformând fiecare îmbucătură într-o experiență culinară memorabilă. Savurați acest desert tradițional românesc și lăsați-vă cucerit de gustul său autentic!

Cartodi scazuti, cu carnati

Cartofi cu cârnați afumați și aromă de ardei

Această rețetă tradițională aduce împreună savoarea cârnaților afumați cu bogăția cartofilor și prospețimea legumelor pentru a crea un fel de mâncare reconfortant, perfect pentru orice masă în familie.