Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un desert pe care îl puteţi pregăti cu uşurinţă

INGREDIENTE NECESARE
130 g ciocolată amăruie
130 g unt
100 g zahăr vanilat
6 bucati ouă
100 g făină
30 g migdale tocate mărunt
130 g dulceaţă de caise
100 g ciocolată amăruie
100 g ciocolată cu lapte
200 g zahăr
unt şi migdale tocate

MOD DE PREPARARE
Forma se unge roată cu unt şi se presară şi migdalele iar apoi se pune la rece.Ciocolata se topeşte pe baie de aburi iar untul se freacă spumă cu zahărul vanilat.Gălbenuşurile şi ciocolata topită se adaugă la crema de unt iar albuşurile se bat spumă cu zahărul apoi se adaugă şi ciocolata,la fel şi făina şi migdalele.
Aluatul se pune la copt 1 oră iar după ce s-a răcit se scoate din formă.
-dulceaţa de caise se strecoară şi se adaugă peste
-aluatul se taie în două foi şi se lipesc cu dulceaţa.Totul se acoperă uniform cu glazura şi cu ornamentele

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

chiftelute de vinete

DE SEZON

Chifteluţe de vinete

Alimente şi cantităţile pentru 6 porţii: 800 grame vinete, 100 grame brânză, 50 gr. caşcaval, 2 ouă, 50 gr. făină, 100 gr. ceapă, 200 ml. ulei, 50 gr. salată verde, 10 gr. piper, un vârf cuţit de piper.

POFTĂ BUNĂ

Piept de pui cu conopidă şi caşcaval afumat

Ești pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Îți oferim o idee pe zi, după care îți urăm poftă bună! Astăzi avem conopidă gratinată cu cașcaval. Nouă ne place conopida și o mâncăm destul de des. Pe lângă multele proprietăți are și un gust bun atât gătită cât și crudă. Da, conopida se mănâncă și crudă.