Image 1
Image 2

CRĂCIUN NEGRU

Tragedie la Spitalul Județean Satu Mare. Un pacient s-a aruncat de la etaj

Un pacient în vârstă de 53 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 2 al Spitalului Județean Satu Mare, în ziua de Crăciun, 25 decembrie 2023.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Spitalul Județean, prin purtătoarea de cuvânt Rodica Lohan, ne-a informat:

“Șofer în vârstă de 53 ani, adus la UPU în data de 17 decembrie a.c. în stare critică cu traumatism cranio facial complex prin accident rutier, este operat de urgență și salvat de echipa multidisciplinară ORL, Buco maxilo facială și Oftalmologie, fiind admis în Terapie Intensivă intubat pe ventilator, cu o evoluție favorabilă, urmând a fi externat în data de 26 decembrie a.c. și trimis la Cluj-Napoca pentru o a doua intervenție la Clinica BMF. Azi, în data de 25 decembrie a fost vizitat de sora lui și la nici 2 minute distanță de la plecarea acesteia, în fracțiuni de secundă s-a deconectat de la monitor, a fugit spre geam deschizându-l și a sărit în gol, spre disperarea personalului medical prezent care nu a reușit să-l oprească.”

 

De asemenea IPJ Satu Mare ne informează:

 

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un geamul unei unități medicale situate în municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, ar fi recurs la acest gest, de la cel de-al doilea etaj al unei unități medicale, constatându-se decesul acestuia.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

 

Citește și

 

Val de solicitări la Ambulanţă de Sărbători. Multe tentative de sinucidere la Satu Mare

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONTROALE LA VAMĂ

11 tone de haine murdare blocate la Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Autorității pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în țară a unui mijloc de transport încărcat cu peste 11 tone de produse second-hand provenite din Franța.