Image 1
Image 2

CONDIȚII DE IARNĂ

Trenurile CFR circulă normal în pofida vremii geroase

Zeci de trenuri au fost anulate pentru a facilita interventia autoritatilor
Au fost emise avertizări Cod Galben vânt, polei, ninsori moderate în majoritatea zonelor țării, în special pentru Moldova, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Chiar dacă circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă, în zonele anterior menționate, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele feroviare, nu sunt linii CFR închise şi nici trenuri blocate.

 

„În contextul condiţiilor meteo nefavorabile (Cod Galben de vânt, polei, ninsori moderate şi viscol în zona Moldovei, Dobrogei şi jumătatea de est a Munteniei), circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă, în zonele afectate de Cod Galben, personalul feroviar fiind activat pentru intervenţia operativă, necesară asigurării continuităţii traficului feroviar”, se arată în comunicatul transmis de CFR SA.

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călătorii care intenționează să se deplaseze cu trenul de faptul că toate intervenţiile desfăşurate în zonele afectate de condiţiile meteo nefavorabile vor avea drept scop restabilirea circulaţiei în condiţii normale de trafic în cel mai scurt timp.

 

„CFR SA, prin comandamentele locale, urmăreşte permanent evoluţia fenomenelor meteo şi menţine legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulaţie impuse pe reţeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice să asigure continuitate şi legături inclusiv pe raza judeţelor afectate fenomene meteo nefavorabile”, se mai arată în comunicat.

 

Reprezentanții CFR SA mai informează călătorii de faptul că toate măsurile de circulație adoptate în această perioadă sunt vitale pentru asigurarea unor condiții optime și de siguranță pe rețeaua feroviară.

 

Citește și:

Trenurile de călători ale CFR sunt funcționale din nou

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Se fac stropiri la Satu Mare

INFORMARE

ATENȚIE! Se fac stropiri la Satu Mare

SC Coral Impex srl, în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în baza acordului cadru de servicii nr. 107-12744/26.02.2021 și a contractului subsecvent de prestări servicii nr. 112-18855/22.03.2024, încheiat cu municipiul Satu Mare.