Image 1
Image 2

COMEDIE LA SATU MARE

Trupa Mihai Raicu reia „Almost, Maine”, o comedie romantică

Trupa Mihai Raicu reia „Almost, Maine”, o comedie romantică
Încă e iarnă în calendar și asta înseamnă că încă mai este loc pentru puțină zăpadă… Dacă nu afară, cel puțin pe scena Teatrului de Nord!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lumea micului orășel Almost, din statul Maine, cu albul ei imaculat, invită publicul să se zgribulească la vederea unui peisaj de iarnă și mai apoi să se lase încălzit de duioșia poveștilor pe care le trăiesc localnicii de la capătul lumii. Se întâmplă ca, într-o seară înghețată de vineri ce nu pare a fi mai mult decât atât, 13 oameni să privească și să fie priviți de altcineva. Poate acel altcineva nu e o persoană nouă, poate e, dar noutatea este acest moment de înțelegere dintr-o simplă privire. Și, în acest moment, chiar dacă e frig, nu mai contează, chiar dacă avem probleme, nu mai contează, chiar dacă ne simțim singuri, nu mai contează. Pentru că suntem înțeleși de altcineva.

 

ALMOST, MAINE este o comedie romantică despre ce reușim să ne spunem printre cuvinte și ce transmitem atunci când ne recunoaștem sensibilitatea. Despre complicațiile obișnuite din viață care dispar pentru un moment scurt dar vindecător. Despre dorințe simple spuse timid dar simțite sincer și deplin.

 

Din distribuție fac parte actorii: Anette Marka, Andrei Gîjulete, Raluca Mara, Stelian Roșian, Alexandra Odoroagă, Andreea Mocan, Cătălin Mareș, Roxana Fânață, Vlad Mureșan, Alina Negrău, Ciprian Vultur, Ioana Cheregi, Andrei Stan. Regia Theo Marton, scenografia Bogdan Spătar, muzica Sebastian Tătar și Laura Mihalache.

 

Calendarul spectacolelor este următorul: duminică 18 februarie, ora 19; luni 19 februarie, ora 17 (abonament „Ion Creangă”); marți 20 februarie, ora 17 (abonament „Octavian Goga); luni 26 februarie, ora 17 (abonament „Liviu Rebreanu); marți 27 februarie, ora 17 (abonament „Constantin Miron”).

 

 

ALMOST, MAINE de John Cariani
Regia artistică: Theo Marton
Traducerea: Cristi Juncu
Scenografia: Bogdan Spătaru
Muzica: Sebastian Tătar, Laura Mihalache
Distribuția:
Ginette – Anette Marka
Pete – Andrei Gîjulete
Glory – Raluca Mara
East – Stelian Roșian
O chelneriță îndrăzneață – Alexandra Odoroagă
Sandrine –  Andreea Mocan
Jimmy – Cătălin Mareș
Marvalyn – Roxana Fânață

 

CITEȘTE ȘI:

Teatrul de Nord aniversează 130 de ani de la inaugurarea clădirii

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with