Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

”U” Cluj o ține pe CFR Cluj pe locul 2 în Liga 1

CFR Cluj rămâne pe locul 2 în Liga 1 la fotbal după ce Universitatea Cluj a câștigat luni, 27 noiembrie 2023, ultimul meci al etapei cu numărul 17.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CFR Cluj își păstrează distanța de două puncte față de Rapid, după ce Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 3-2. De precizat că Rapid a condus cu 2-0!

 

Filmul meciului:

 

Min. 14, 2-0: Papeau deschide scorul

Jayson Papeau a adus extazul în rândul suporterilor Rapidului, deschizând scorul cu un șut de la distanță, deviat norocos de un adversar. Rapid părea să controleze jocul și să-și asigure o victorie confortabilă.

 

Min. 24, 1-0: Ioniță dublează avantajul

În minutul 24, Rapid își dublează avantajul prin golul marcat de Alexandru Ioniță. Jucătorul a majorat avantajul giuleștenilor cu un șut precis din șase metri, finalizând o acțiune bine orchestrată de către Funsho Bamgboye, responsabil pentru pasa decisivă.

 

Min. 40, 2-1: U. Cluj reduce din diferență

Cu toate acestea, Universitatea Cluj nu s-a lăsat descurajată. În minutul 40, Daniel Popa a redus din diferență pentru oaspeți, marcând cu o reluare din șase metri, după o respingere dificilă a portarului Horațiu Moldovan.

 

Min. 55, 2-2: Chipciu restabilește egalitatea

Șocul s-a instalat în rândul suporterilor Rapidului în minutul 55, când Universitatea Cluj a reușit să restabilească egalitatea. Chipciu a marcat cu latul din interiorul careului, trimițând un semnal clar că lupta pentru victorie este departe de a fi încheiată.

 

Min. 73, 2-3: Stoica aduce victoria pentru U. Cluj

Momentul decisiv al meciului a venit în minutul 73, când Ianis Stoica a marcat pe contraatac pentru Universitatea Cluj din pasa lui Popa. Cu acest gol, oaspeții au preluat conducerea pentru prima dată în meci și au gestionat cu succes avantajul până la finalul partidei.

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Pierdere importantă pentru FCSB după meciul cu Dinamo

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with