Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ANTIBIOTIC NATURAL

Uleiul de oregano este cel mai puternic antibiotic natural

Uleiul de oregano este cel mai puternic antibiotic natural
In epoca infecţiilor intra-spi­taliceşti, a bacteriilor rezistente la antibiotice, a bolilor microbiene ce recidiveaza parca la nesfarsit, un antibiotic natural puternic poate real­mente salva vieţi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Uleiul integral de oregano sălbatic (sovarf) Life, tratează orice infecție ( bacteriană, virală, fungică ) și are și efect antiparazitar. Are în compoziția sa 2 substanțe active foarte puternice, carvacrol și timol , extrase din distilarea florilor și frunzelor plantei,  au capacitatea de a distruge bacteriile și ajută sistemul imunitar să ia măsuri împotriva virușilor, ciupercilor și paraziților.
Oregano sălbatic nu trebuie confundat cu cel de cultura (cultivat pe post de condiment)  și se folosește în bucătărie, este altă specie din aceeași familie.

Cistita și infecțiile renale
Uleiul de oregano este indicat și în prevenirea recidivelor acestora. Este eficient în special contra bacteriei Escherichia Coli, care este răspunzătoare undeva 70% de cazurile de cistită. Pentru tratarea infecțiilor cu alte tipuri de bacterii, uleiul de oregano se va combina cu Ulei esențial integral Tamaie Life si ienupăr ,se vor lua câte o picatura din fiecare pe o bucată de pâine, miere sau diluat cu ulei de măsline sau cocos.  Foarte important este că , chiar dacă luați tratament cu antibiotice de sinteza, uleiul de oregano se ia împreună și potentează efectul lor și diminuează din reacțiile adverse. Extern, este bine de făcut băi de șezut cu apă fierbinte cât suportăm, cu 5 pic de ulei și spălam foarte bine zona. Aceste băi, reduc usturimea și senzatia de a urina des,  ameliorează spasmele și facilitează urinarea.

Bronșita și pneumonia
Uleiul de oregano este ajutor de nădejde  dacă mai este potentat și de alte uleiuri, indiferent dacă este vorba de o infectie bacteriana sau virala la nivelul plamanilor sau bronhiilor. Se obtin rezultate deosebite daca se tin cure de 12 zile , cu ulei oregano, ulei cuisoare si ulei de eucalipt, se pun cate 2 picaturi din fiecare pe o lingurita de miere si se ia dimineata pe stomacul gol , apoi la pranz si seara inainte de masa. Se face o pauza de 5 zile apoi cura se reia pana la vindecarea completa.
Micozele: Infecţiile cu ciuperci patogene sunt o problemă de sănătate tot mai des întâlnită, pe fondul scăderii imunităţii populaţiei, al abuzului de antibiotice şi de produse de igienă, al creşterii posibilităţilor de transmitere a bolilor în aglomeraţiile urbane. Uleiul de oregano sălbatic este un foarte puternic anti-fungic, tratamentele cu o durată medie, interne şi externe, dând adesea rezultate foar­te bune.
Contra micozelor care afectează pielea capu­lui, se combină o linguriţă de ulei vola­til de ore­gano sălbatic cu 10 linguri de ulei de argan sau migdale. Cu această soluţie se masează scalpul o dată la două zile, vreme de o săptămână. Acest remediu este puternic anti­infecţios, stimulează cir­cu­laţia sanguină la nivelul scalpului, favorizează reacţia imu­nitară normală şi eliminarea fungilor pato­geni.

Paraziți intestinali
O cură durează 12 zile, timp în care remediul se administrează astfel: pe o bucă­ţică de pâine cu o dimensiune suficient de mică în­cât să o puteţi înghiţi uşor, se pune o singură pică­tură de ulei de oregano şi se înghite pe nemestecate. Pâinea este bine să fie neagră sau cu tărâţe, aşa încât să poate fi digerată doar parţial şi să transporte netransformat uleiul de oregano sălbatic la nivelul intestinului. Zilnic, se iau 6 asemenea doze la adulţi( 2 picaturi de 3 ori pe zi), 4 doze la copiii de 9-14 ani(2 picaturi de 2 ori pe zi) şi 3 doze la cei de 5-9 ani(1 picatura de 3 ori pe zi)

Administrarea interna este un subiect important deoarece el fiind foarte concentrat  poate provoca arsuri la nivelul esofagului si senzatia ca iti ia gura foc, de aceea este foarte important sa se administreze intotdeauna diluat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns