Image 1
Image 2

INVITAȚIE PENTRU SĂTMĂRENI

Vernisaj de fotografie cu tradiții din Madagascar la Muzeul Județean

Muzeul Județean Satu Mare îi invită pe toți iubitorii artei fotografice la vernisajul expoziției "Salut, Vazaha!", a sătmărencei Cristina Lucia Potocean. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul cultural se va desfășura vineri, 26 ianuarie, la ora 18:00, în sălile Secției de Artă a instituției de cultură.

 

 

Sătmăreanca Lucia Cristina Potocean trăiește de foarte mulți ani în Italia, la Milano, unde caută să dea un sens pasiunii sale pentru fotografia de reportaj, prin abordarea unei estetici umaniste, explorând lumi îndepărtate și peisaje însuflețite de tradițiile culturale locale.

 

 

Urmând cursurile Institutului Italian de Fotografie din Milano, își valorifică experiențele sale de călătorie, definindu-și treptat un stil artistic propriu în proiecte fotografice documentare de o incredibilă energie și forță interogativă: bazele de campare din Everest, viața citadină din Hong Kong, oamenii din Iordania.

 

 

„Salut, Vazaha!” reprezintă o serie de fotografii expuse în 2023, la Galeria Still din Milano, având ca temă viața unor triburi care locuiesc pe insula Madagascar.

 

 

Muzeografii îi Invită pe iubitorii artei fotografice la vernisajul expoziției „Salut, Vazaha!” care va avea loc în prezența autoarei, Cristina Lucia Potocean.

 

Citește și:

Expoziție de artă fotografică, în 9 ianuarie

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

3 octombrie 2023

O turmă de oi a fost spulberată de trenul Satu Mare – Halmeu, în apropierea localității Micula.