Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

Victoria Carei începe pregătirile la… Baia Mare

Pentru componenții echipei de fotbal de la CSM Victoria Carei vacanța de iarnă se sfârșește pe data de 10 ianuarie când are loc prima întâlnire din acest an.  
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Eveniment care se petrece cu câteva zile mai devreme decât s-a stabilit inițial. Asta pentru că în județul Satu Mare nu mai există medic sportiv.

 

În această situație toți cei care practică un sport la nivel de performanță sunt nevoiți să se deplaseze la medicul sportiv din Baia Mare pentru obținerea vizelor medicale. Drept urmare, componenții echipei de fotbal de la Victoria se vor deplasa  la Baia Mare pentru teste și pentru obținerea acestor vize.  Apoi, de luni, se va intra în programul normal de pregătire cu două antrenamente zilnice. Plus câteva meciuri amicale care se vor disputa  conform calendarului de mai jos.

 

Cât privește lotul de jucători, cu o excepție, acesta este  identic cu cel din sezonul de toamnă. Singurul jucător care nu va continua la Victoria este Claudiu Mihale care a ales să meargă la muncă în Germania. Totuși, așa cum ne-a declarat președintele Zsolt Tabi, la pregătiri vor participa 2-3 jucători de la echipele din ”județ” din preajma Careiului. Iar dacă vor corespunde exigențelor, vor fi legitimați la Victoria.

 

Vă reamintim că, cu 3 etape înainte de sezonul regulat, Victoria Carei se află pe locul 6 în clasamentul seriei, la un punct distanță de locul 4, loc care asigură calificarea în play-off. Dar îi va fi destul de greu echipei din Carei să urce pe locul 4 având în vedere că în ultimele 3 etape va avea 2 meciuri în deplasare, cu CSM Olimpia (9 martie) și cu CSM Sighet (23 martie) și unul singur pe teren propriu (15 martie) cu Lotus Felix echipa de pe locul 4.

 

 Program meciuri amicale:
• 24 ianuarie (18:00): Mandok VSE – Victoria Carei
• 27 ianuarie (11:00): Mateszalkai MTK – Victoria Carei
• 3 februarie: Olimpia MCMXXI – CSM Victoria Carei
• 17 februarie (11:00): CSM Victoria Carei – Crișul Sântandrei
• 21 februarie (18:00): Cigand SE – CSM Victoria Carei
• 24 februarie (11:00): CSM Victoria Carei – FCBihor Oradea
• 2 martie: FC Unirea Tăşnad – Victoria Carei

 

Toate meciurile care sunt programate la Satu Mare se vor juca pe sinteticul de la baza sportivă LPS – Dinamo.

 

CITEȘTE ȘI: Telenovela începutului de an: Radu Drăgușin

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with