Image 1
Image 2
Whisky Mac
Se spune că acest cocktail a fost inventat de Colonelul Hector MacDonald în timpul serviciului său în India, în perioada Rajului britanic.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Whisky Mac este un cocktail preparat dintr-o combinație de scotch amestecat și vin de coacăze cu aromă de ghimbir. Pentru a-l pregăti, ingredientele trebuie turnate într-un pahar de roci peste gheață, apoi amestecate ușor. Se crede că băutura a fost inventată de colonelul Hector MacDonald în timp ce slujea în timpul Rajului britanic din India, de unde și cuvântul Mac în numele cocktailului.

Există, de asemenea, un nume alternativ pentru această băutură – Golfer’s Favorite , numit după faptul că jucătorii de golf au băut-o după o rundă rece pe legături.

 

 

 

Ingrediente:

Scotch amestecat (blended Scotch)
Vin de coacăze cu aromă de ghimbir (Ginger Wine)
Gheață

 

 

Ustensile:

Pahar de roci (Old Fashioned glass)
Lingură de bar (pentru amestecat)
Instrucțiuni de preparare:

 

 

 

Pregătiți Paharul:

Umpleți paharul de roci până la jumătate cu cuburi de gheață.

 

 

Adăugați Ingredientele:

Turnați 50 ml de scotch amestecat peste gheață.
Adăugați 50 ml de vin de coacăze cu aromă de ghimbir.

 

 

Amestecați Ușor:

Folosiți lingura de bar pentru a amesteca băutura ușor, astfel încât ingredientele să se combine bine, fără a dilua prea mult cocktail-ul.

 

 

Serviți imediat, permițând aromele puternice să se desfășoare.

 

 

Citește și:

 

Cocktail de cafea aromatizat

 

Poesis Cocktail Garden vă invită joi la un film tulburător cu Milla Jovovich şi Mel Gibson

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DE ÎNCERCAT LA MASĂ

Sarmale de post cu varză acră

Sarmale de post cu varză pot o soluție ideală pentru o zi în care dorești să postești sau dacă dorești ceva mai simplu. Le facea mereu bunica in perioada postului, si de fiecare data le mancam cu mare placere, ca si acum de altfel. Merg de minune cu un ardei iute alaturi si sunt mult mai usoar de digerat decat cele cu carne.

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

Devenită o alternativă sănătoasă și delicioasă la tradiționalele preparate de Paște, această mâncare de conopidă de post impresionează prin simplitatea și versatilitatea sa. Ideală pentru cei care doresc să îmbogățească masa festivă cu o opțiune vegetariană, această rețetă valorifică la maximum gustul natural al conopidei, oferind un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat.

Pateuri cu brânză sărată și mărar

APERITIVE

Pateuri cu brânză sărată și mărar

Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și ușor de pregătit, aceste pateuri cu brânză sărată și mărar sunt opțiunea perfectă. Utilizând aluat foietaj congelat, vei economisi timp și vei obține un rezultat pe măsură, ideal pentru orice moment al zilei