Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 500 g de spanac,

– 600 g lapte,

– 250 g smantana dulce pentru gatit,

– o lingura de amidon alimentar, sau doua linguri de faina,

– sare, iar la servire se mai pot adauga crutoane sau bucatele de migdale.

 

Mod de preparare:

Spanacul curatat si spalat se opareste in apa sarata, se strecoara si se macina cu un robot de bucatarie. Se amesteca cu jumatatea cantitatii de lapte si cu smantana dulce si se pune din nou la fiert. Faina sau amidonul se amesteca treptat cu laptele ramas, cu mare grija, sa nu formeze noduri, apoi se toarna in supa si se amesteca. Se condimenteaza si se fierbe, pana cand incepe sa se mai ingroase putin. Se serveste cu crutoane, eventual ornat cu smantana, cu frunze verzi de usturoi, sau cu migdale prajite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Pateuri cu brânză sărată și mărar

APERITIVE

Pateuri cu brânză sărată și mărar

Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și ușor de pregătit, aceste pateuri cu brânză sărată și mărar sunt opțiunea perfectă. Utilizând aluat foietaj congelat, vei economisi timp și vei obține un rezultat pe măsură, ideal pentru orice moment al zilei

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Cartofi roșii la grătar

Rețeta noastră de cartofi roșii la grătar este simplă, accesibilă și plină de arome. Usturoiul picant, pudra de chili afumat, ardeiul roșu iute și rozmarinul aromat fac echipă bună pentru a transformă comunii cartofii roșii în comori nebunești de savoare. Cartofii la grătar sunt ușor de făcut, extraordinar de aromați și incredibil de versatili. Ne place să facem aceste frigărui de cartofi delicioși oricând aprindem grătarul. Indiferent dacă facem burgeri la grătar , coastă la grătar sau somon cu ananas la grătar , cartofii roșii la grătar par să se asorteze întotdeauna perfect.