Image 1
Image 2
Coltunasi cu carne
Colţunaşi cu carne
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Coltunasi cu carne
Coltunasi cu carne

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

250 grame de făină,

4 ouă,

1 ceapă,

piper (după gust),

100 ml lapte,

300 gr. carne slabă,

30 gr.sare,

2 linguri de untură

Mod de pregătire: se prepară un  aluat format diin fărină, lapte, ouă (2 buc.) şi un praf de sare. Se frământă bine, se dă la rece 10 minute, după care se întândinde coca sub formă de foaie ( cu sucitorul). Se taie în pătrate de 5/5 cm., care se umplu cu un amestec formant din: carne şi ceapă prăjită, ouă, piper, sare, amestec foarte bine omogenizat. Se lipesc colţunaşii cu mâna şi se fierb în apă clocotită cu sare15 minute. Se servesc fierbinţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.