Image 1
Image 2

Cartofi umpluţi cu brânză

Cartofi umpluţi cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

2 kg cartofi,

250 gr. brânză de vaci,

2 ouă,

50 gr. pâine,

100 gr. smântână,

50 gr. caşcaval,

50 ml lapte,

50 gr. brânză de oi,

50 gr. unt,

20 gr. mărar,

10 gr. sare, 5 gr. boia.

Mod de pregătire: cartofii întregi se spală şi se fierb pe jumătate după care se curăţă de pieliţă şi se scobesc la mijloc cu o linguriţă sau cu vârful unui cuţit. Separat se prepară umplutura amestecându-se bine: brânza de vaci cu cea de oi, mărarul tocat fin, sarea, boiaua de ardei, miezul cartofilor şi jumătate din cantitatea de smântână. Se umplu cartofii şi se aşează într-o tavă unsă cu unt. Caşcavalul ras se amestecă bine cu oul bătut şi se toarnă peste umplutură. Se ţin în cuptorul încins 15 min. Se servesc calzi cu smântână deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE ROMÂNEȘTI

Prăjitură cu cremă de cafea

Rețeta de prăjitură cu cafea este ideală pentru iubitorii de cafea nu doar în formă să lichidă, ci în orice formă s-ar găși. E foarte gustoasă și se prepară ușor. Eu iubesc cafeaua si nu pot să funcționez fără o cană mare de cafea cu lapte. Îmi place cafeaua în toate formele ei, mai ales în prajituri. Nu imi pot imagina cafeaua fara ceva dulce langa ea, dar nici desertul fara ceasca de cafea langa el.

REȚETE GRECEȘTI

Vinete gratinate

Iată una dintre acele feluri de mâncare somptuoase care doar te face fericit. Chiar și celor cărora nu le plac vinetele le place acest fel de mâncare.