Image 1
Image 2

Cartofi umpluţi cu brânză

Cartofi umpluţi cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

2 kg cartofi,

250 gr. brânză de vaci,

2 ouă,

50 gr. pâine,

100 gr. smântână,

50 gr. caşcaval,

50 ml lapte,

50 gr. brânză de oi,

50 gr. unt,

20 gr. mărar,

10 gr. sare, 5 gr. boia.

Mod de pregătire: cartofii întregi se spală şi se fierb pe jumătate după care se curăţă de pieliţă şi se scobesc la mijloc cu o linguriţă sau cu vârful unui cuţit. Separat se prepară umplutura amestecându-se bine: brânza de vaci cu cea de oi, mărarul tocat fin, sarea, boiaua de ardei, miezul cartofilor şi jumătate din cantitatea de smântână. Se umplu cartofii şi se aşează într-o tavă unsă cu unt. Caşcavalul ras se amestecă bine cu oul bătut şi se toarnă peste umplutură. Se ţin în cuptorul încins 15 min. Se servesc calzi cu smântână deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Drob cu pui și legume – o reinterpretare modernă a tradiționalului drob românesc

Drob de Paște cu pui și legume

Drob cu pui și legume este o reinterpretare modernă și sănătoasă a tradiționalului drob românesc, adaptând rețeta clasică cu ingrediente mai ușoare și accesibile.

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Această rețetă combină savoarea somonului afumat, cremozitatea maionezei și confortul cartofilor copți, oferind o masă bogată în Omega-3, proteine și fibre, perfectă pentru o experiență culinară nutritivă și delicioasă.

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!