Image 1
Image 2
Acasa

Cremă de unt cu verdeaţă

Cremă de unt cu verdeaţă
Cremă de unt cu verdeaţă
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cremă de unt cu verdeaţă
Cremă de unt cu verdeaţă

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: un pachet de unt de 250 grame, câteva fire de mărar şi pătrunjel verde, un vârf cuţit piper, o felie de lămâie,  sare după gust.

Mod de pregătire: se freacă untul până devine spumă. Se amestecă bine cu verdeaţa tocată fin, sarea, piperul şi zeama de lămâie. Se dă la rece.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE DE SĂRBĂTORI

Cotlet de porc crestat şi umplut

Lăsați-vă seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se îmbină armonios cu aromele intense ale baconului afumat, răsfățându-vă simțurile cu fiecare înțepătură de furculiță în această capodoperă culinară.

Compot de pere cu scortisoara

COMPOT PE IARNĂ

Compot de pere

În anul 1795, armata franceză a oferit un premiu de 12.000 de franci celui care inventează o nouă modalitate de prezervare a alimentelor. Nicolas Appert a fost cel care a propus conservarea alimentelor prin sterilizare și stocare în recipiente din sticlă, proces care s-a dovedit a fi foarte eficient în anul 1806, într-un test al marinei franceze. Pentru prevenirea stricării fructelor și legumelor se foloseau câteva metode precum pasteurizarea, fierberea (temperaturi ridicate pentru perioade mari de timp), refrigerarea, congelarea, tratametul cu vid și multe alte metode.