Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Milkshake cu fructe de pădure

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 cești de fructe de pădure proaspete (eventual congelate și dezghețate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheață, sau preferabil pulbere de gheață.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară și se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă și restul ingredientelor, mai puțin gheața, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheață se adauă și acestea și se mixează până când obțineți o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheață se servește imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frișcă, fructe, sau frunze de mentă.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Această rețetă, cu origini în Ungaria și Ardeal, este o alegere populară pentru masa de Paște, grație combinației armonioase între gustul delicat al cărnii de miel și aroma distinctivă a tarhonului.

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Bratkartoffeln (cartofi prăjiți germani)

Bratkartoffeln este un alt cuvânt pentru cartofii prăjiți germani. Acest fel de mâncare tradițional german are multe variații, unele rețete includ ceapă și ardei, în timp ce altele necesită prăjirea în ulei. În rețeta mea, vom prăji felii de cartofi și bacon până când devin perfect aurii și devin crocanți, completând totul cu un sos de oțet de mere.
Trucul acestui fel de mâncare este să-i tăiați în felii mici, astfel încât să nu dureze prea mult să se prăjească. Cuburi sau feliile subțiri, vor deveni crocante în grăsimea de slănină și vor absorbi sosul din tigaie, încărcându-se cu aromă.

Friptură de vită umplută cu ciuperci

REȚETE ROMÂNEȘTI

Friptură de vită umplută cu ciuperci

Această rețetă de mușchi de vacă umplut este perfectă pentru o masă festivă sau un prânz de duminică împreună cu familia și prietenii. Aromată și suculentă, această preparare aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese.