Image 1
Image 2

CINĂ VEGANĂ

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor
Rețeta propune prepararea ardeilor grași umpluți cu cușcuș într-un stil mediteranean și gratinați la cuptor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor

Ardeii grași se coc parțial la cuptor circa jumătate de oră, timp în care se pregătește umplutura. Se adaugă apă fiebinte peste cuşcuş conform instrucțiunilor de pe cutie. Apa se adaugă treptat, cu atenţie, pentru a testa puterea de absorbție și a nu exagera. Fiecare tip de cuşcuş se comportă diferit, instrucţiunile sunt în general aproximative. Se aromatizează cu sare și ulei de măsline. I se adaugă apoi roșii, măsline, brânză feta, tăiate toate mărunt, și capere. Se amestecă bine totul, se completează cu sare și piper.

Când ardeii s-au răcit puțin, se umplu cu compoziţia obţinută și se dau din nou la cuptor. Trebuie să stea la circa 160 de grade C cam un sfert de oră, până se gratinează.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Okonomiyaki: Omletă în stil japonez

Okonomiyaki: Omletă în stil japonez

Similar cu o omletă sau o clătită, okonomiyaki este un fel de mâncare japonez extrem de popular. Aluatul se face cu ouă, făină, apă, igname ras și varză mărunțită. În amestec sunt adăugate ocazional ingrediente suplimentare precum pește, fructe de mare, carne, legume sau brânză.

O IDEE PE ZI

Omletă cu spanac la cuptor

Vrei să încerci altceva? De această dată îți spunem cum să pregăteși o omletă cu spanac la cuptor. Mai mereu când cumpăr spanac proaspăt pentru spanakorizo, salvez o parte și pentru următorul mic dejun, de-o omletă!

DESERT

Tort ieftin, de sezon

Rețeta combină un blat de pișcot, budincă de vanilie și un strat de căpșuni în gelatină, creând un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie.