Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CINĂ VEGANĂ

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor
Rețeta propune prepararea ardeilor grași umpluți cu cușcuș într-un stil mediteranean și gratinați la cuptor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ardei  umpluți cu cuşcuş în stil mediteranean, gratinați la cuptor

Ardeii grași se coc parțial la cuptor circa jumătate de oră, timp în care se pregătește umplutura. Se adaugă apă fiebinte peste cuşcuş conform instrucțiunilor de pe cutie. Apa se adaugă treptat, cu atenţie, pentru a testa puterea de absorbție și a nu exagera. Fiecare tip de cuşcuş se comportă diferit, instrucţiunile sunt în general aproximative. Se aromatizează cu sare și ulei de măsline. I se adaugă apoi roșii, măsline, brânză feta, tăiate toate mărunt, și capere. Se amestecă bine totul, se completează cu sare și piper.

Când ardeii s-au răcit puțin, se umplu cu compoziţia obţinută și se dau din nou la cuptor. Trebuie să stea la circa 160 de grade C cam un sfert de oră, până se gratinează.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Spumă de zmeură

Spuma de zmeură a apărut pentru prima dată în Franța, unde a fost apreciată ca un desert elegant și aerat, reprezentativ pentru rafinamentul culinar al secolului al XIX-lea.