Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

APEL CĂTRE SĂTMĂRENI

180 de familii nevoiașe vor fi ajutate prin campania “Dăruiește de Crăciun”

Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din municipiul Satu Mare organizează o campanie de colectare de alimente.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este vorba despre acțiunea intitulată “Dăruiește de Crăciun – Coșul Bunătății”, care urmărește să aducă un strop de bucurie în sânul a 180 de familii nevoiașe.

 

Este nevoie de alimente neperisabile, precum zahăr, faină, ulei, orez, fasole, conserve, mălai, dulciuri etc. Aceste alimente vor ajuta cele 180 de familii aflate în situații de dificultate și care sunt sub ocrotirea Asociației să aibă parte de o masă de Crăciun mai deosebită, așa cum este și normal.

 

 

Dragă comunitate, cu inima plină de căldură și cu gândul la sărbătorile care se apropie, ne unim întru bucurie pentru a aduce lumină și căldură în viețile celor care au nevoie.

 

În acest scop, organizăm o colectă specială de alimente care vor ajunge la cei care se confruntă cu dificultăți pentru a se putea și ei bucura de masa de sărbători în familie.

 

 

Dacă modul dumneavoastră de a întâmpina sfintele sărbători de Crăciun este acela de a fi mai generos cu cei săraci, vă invităm să participați la Campania “Coșul Bunătății”, organizată de către Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare. 

 

 

Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, este o picătură de bucurie în paharul cu speranță. Această colectă își propune să aducă zâmbete și să aline inimi.

Detaliile le găsiți pe afișul alăturat”, a declarat Marinela Gliga, președinta organizației non-profit.

 

 

Alimentele pot fi predate personal la Centrul de Zi Sfânta Tatiana, situat în Satu Mare, în Cartierul Micro 15, pe Aleea Trotuș, la numărul 1 A, peste drum de școala Bălcescu – Petofi.

 

Programul de preluare a produselor alimentare este de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0740.799.622.

 

 

De asemenea, donații către Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare se pot face la următorul cont în lei: IBAN: RO46CECESM0130RON0363930 CEC BANK; cont în euro: IBAN RO05CECESM01C1EURO391292, Swift CECEROBUXXX.

 

De menționat este faptul că, pentru a putea face donații în cont, banca va solicita descărcarea paginii afișului alăturat, ca justificare a efectuării plății.

 

Citește și: https://informatia-zilei.ro/17-elevi-de-la-colegiul-doamna-stanca-au-devenit-voluntari-snac/

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns