Image 1
Image 2

DELICIU

Budincă de cartofi cu brânză de vacă

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

700 gr. de cartofi,

100 gr. unt,

400 gr. brânză de vaci,

30 gr. pesmet,

4 ouă,

15 gr.sare,

100 ml smântână,

100 gr. zăhăr.

Mod de pregătire: se coc cartofii în cuptor, se curăţă de coajă şi se dau prin maşina de tocat , adăugându-se sarea. Se lasă să se răcească. Untul se freacă spumă şi se amestecă împreună cu brânză de vaci trecută prin sită, gălbenuşurile, cartofii, smântâna, albuşurile bătute spumă. Se unge tava cu unt şi se presară cu pesmet, se toarnă compoziţia şi se coace la cuptor la foc blând. Cine doreşte serveşte cu zăhăr deasupra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

DESERT

Papanaşi delicioşi cu gem şi smântână

Această rețetă de papanași cu brânză de vaci, smântână și gem este o îmbinare perfectă între textura fină a brânzei, dulceața gemului și cremozitatea smântânii, transformând fiecare îmbucătură într-o experiență culinară memorabilă. Savurați acest desert tradițional românesc și lăsați-vă cucerit de gustul său autentic!