Image 1
Image 2

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

8-12 bucăţi de crenvurşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană), o bucată de caşcaval de circa 150-200 g, o lingură de muştar, sos tartar sau ketchup şi câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Caşcavalul trebuie să fie cu o textură consistentă, tare. Acesta se feliază, în aşa fel încât secţiunea sa să aibă formă de V, pentru a se aşeza bine când se va folosi la umplut. Crenvurştii se crestează şi interiorul se unge cu muştar, ketchup sau sos tartar, dar dacă vă place, puteţi folosi şi un sos picant. Se umple cu caşcaval şi se înfăşoară în feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine. Se potriveşte bine atât la masa de prânz, cât şi pentru un mic dejun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Drob cu pui și legume – o reinterpretare modernă a tradiționalului drob românesc

Drob de Paște cu pui și legume

Drob cu pui și legume este o reinterpretare modernă și sănătoasă a tradiționalului drob românesc, adaptând rețeta clasică cu ingrediente mai ușoare și accesibile.