Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

8-12 bucăţi de crenvurşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană), o bucată de caşcaval de circa 150-200 g, o lingură de muştar, sos tartar sau ketchup şi câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Caşcavalul trebuie să fie cu o textură consistentă, tare. Acesta se feliază, în aşa fel încât secţiunea sa să aibă formă de V, pentru a se aşeza bine când se va folosi la umplut. Crenvurştii se crestează şi interiorul se unge cu muştar, ketchup sau sos tartar, dar dacă vă place, puteţi folosi şi un sos picant. Se umple cu caşcaval şi se înfăşoară în feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine. Se potriveşte bine atât la masa de prânz, cât şi pentru un mic dejun.

Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Vin de mure

Mi-am dat seama ca mi-am făcut un obicei să vă îmbii cu de-ale gurii fără să vă ofer și ceva de udat gâtlejul. Dorind să îndrept această greșeală, vă ofer azi o rețetă de vin de mure 100% home made. Rețeta de vin de mure nu-i de la mama, ci de la tata. La el am și gustat pentru prima data acest vin de mure. Faza cu vinul ăsta de mure e că e gustos ca cel mai bun suc de fructe dar se suie la cap. Așa că… moderația e esențială.

Spritzer

Spritzer

Spritzerul ușor și spumant este o băutură răcoritoare făcută cu o combinație de vin alb și sifon. Deși există o poveste despre posibila sa origine maghiară, este de obicei respinsă ca o legendă, iar majoritatea surselor susțin că are originea în Austria secolului al XIX-lea, când a fost inventat ca o modalitate de a crea vin spumant.