Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 3

CSM Olimpia se desparte de jucătorii aduși de Florin Fabian

Așa cum era de așteptat, cum de altfel a afirmat și Cosmin Juhas într-o emisiune televizată de Informația TV, conducerea CSM Olimpia Satu Mare ne anunță că a renunțat la 4 jucători, Alexandru Mărieș, Răzvan Lazăr, Daniel Vereguț și Gabriel Mureșan.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Toți au venit la dorința lui Florin Fabian, fostul director tehnic al formației sătmărene. Vă prezentăm mai jos comunicatul primit de la CSM Olimpia.

 

“Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare anunță încetarea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu patru jucători de la echipa de fotbal de Liga a 3-a.

 

Astfel, în această iarnă vor părăsi lotul Alexandru Mărieș, Răzvan Lazăr, Daniel Vereguț și Gabriel Mureșan.

 

Mărieș a sosit la echipă iarna trecută. În acest sezon, mijlocașul de 22 ani a jucat 8 din cele 15 meciuri de campionat, însă doar în primele două etapă a prins primul unsprezece.

 

Ceilalți trei au prins doar jumate de sezon la echipa de pe locul 2 a seriei a 10-a a ligii a 3-a.
Fundașul Răzvan Lazăr a jucat doar 5 meciuri de campionat. În prima etapă a fost introdus în pauză, în următoarele trei meciuri a fost integralist, după care a mai prins 10 minute de joc în etapa a 12-a, la Baia Mare, în meciul câștigat cu 2–0 împotriva Minaurului.

 

În tricoul galben-albastru a marcat un gol, în etapa a 3-a, în victoria de acasă cu scorul de 4–1 împotriva Minaurului.

 

Fundașul Daniel Vereguț a prins un singur meci oficial la CSM Olimpia Satu Mare, fiind integralist în etapa a 3-a a Cupei României, pierdută acasă cu scorul de 3–2 împotriva Minaurului.
Juniorul sătmărean, Gabriel Mureșan a venit și el în vară la echipa CSM Olimpia, însă nu a apucat să debuteze.

 

Conducerea clubului le mulțumește celor patru jucători pentru munca depusă în cadrul echipei de fotbal și le dorește mult succes în viitor.”

 

CITEȘTE ȘI: Parteneriat al Asociației Eliezer cu autoritățile locale din Micula

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns