Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PROGRAMUL RABLA 2024

Impactul noilor modificări în industria auto

Impactul noilor modificări în industria auto
Prima de casare a fost majorată pentru a stimula achiziționarea de mașini electrice, iar acest lucru nu necesită casarea unei mașini vechi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Programul Rabla 2024 începe pe 19 martie, iar prima de casare pentru mașinile electrice a fost majorată la 120.000 de lei, conform anunțului făcut de președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, în cadrul unei conferințe de presă la Târgoviște. “Astăzi, în premieră la Târgoviște, fac anunțul că pe data de 19 va debuta Programul Rabla, Rabla Clasic și Rabla Local.

Pentru toți cei interesați, în special pentru unitățile administrativ-teritoriale, știți că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, pentru cei care doresc să își achiziționeze o mașină complet electrică, fără a fi obligați să caseze o mașină veche”, a declarat Neculaescu, conform Agerpres.

Președintele AFM a participat la Târgoviște, unde a semnat contracte de finanțare pentru mai multe localități din județul Dâmbovița, beneficiare ale programelor AFM privind stațiile de încărcare electrice și realizarea de piste de biciclete.

Citește și:Chisăliţă (AEI) explică de ce ”Rabla pentru sobe” va promova doar vânzarea de sobe

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with