Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EVENIMENT CULTURAL

În premieră în acest week-end: Ziua mondială a copiilor, ca zi pastorală pentru cei mici

În premieră în acest week-end: Ziua mondială a copiilor, ca zi pastorală pentru cei mici
Începând din acest an, Papa Francisc a instituit prima Zi mondială pastorală a copiilor, care va avea loc la Roma în perioada 25-26 mai 2024 - arată Vatican News. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cea mai ”tânără” Zi pastorală mondială înființată de papa Francisc, Ziua mondială a copiilor este însoțită de o serie de manifestări care au fost prezentate în martie, la Sala de presă a stadionului ”Olimpico” din Roma. Organizată de Departamentul pentru cultură și educație, sub coordonarea părintelui italian franciscan Enzo Fortunato, la prima ediție a acestei manifestări pastoral va lua parte Papa Francisc și mii de copii din lumea întreagă.

 

Aceasta este cea mai „tânără” zi pastorală de anvergură mondială, instituită de Sfântul Părinte chiar în acest an, dar întreaga lume crștină speră că va dăinui și peste viacuri.
Cu acest prilej Papa a emis un mesaj impresionant sărbătoriților, pe care, în curând îl vom reda și noi într-una din publicațiiile noastre.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Din acest an Papa Francisc instituie Ziua mondială a copiilor, ca zi pastorală pentru cei mici

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înălţarea Sfintei Cruci

Înălţarea Sfintei Cruci

Asculta acest articol Duminică, 14 septembrie prăznuim prin post şi rugăciune sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci. Este cea mai veche sărbătoare